Kapustový puding s cestovinou

redakcia - fotkaredakcia, 13. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
80 g
60 g
200 g
3 ks




Postup

  1. 1

    Očistenú, umytú, na tenké rezančeky nakrájanú kapustu urestujeme na spenenej cibuli. Pridáme soľ, rascu, podlejeme trochou vody a dusíme domäkka. Počas dusenia premiešavame a necháme odpariť všetku vodu. Kapustu necháme vychladnúť.

  2. 2

    Pridáme k nej scedenú, v osolenej vode uvarenú cestovinu, vmiešame žĺtky a nakoniec tuhý sneh z bielkov. Masu opatrne premiešame a plníme do ohňovzdornej misy vymastenej tukom a vysypanej strúhankou.

  3. 3

    Pečieme v mierne vyhriatej rúre asi 30 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia