4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistenú, umytú, na tenké rezančeky nakrájanú kapustu urestujeme na spenenej cibuli. Pridáme soľ, rascu, podlejeme trochou vody a dusíme domäkka. Počas dusenia premiešavame a necháme odpariť všetku vodu. Kapustu necháme vychladnúť.
- 2
Pridáme k nej scedenú, v osolenej vode uvarenú cestovinu, vmiešame žĺtky a nakoniec tuhý sneh z bielkov. Masu opatrne premiešame a plníme do ohňovzdornej misy vymastenej tukom a vysypanej strúhankou.
- 3
Pečieme v mierne vyhriatej rúre asi 30 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu