![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zelenina s ovčím syrom
Cibuľu pokrájame na tenké kolieska a opražíme na oleji do sklovita. Baklažán umyjeme, vykrojíme stopku,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hovädzie – Tri tip – s čiernym pivom Modelo Negra
Chutný a hlavne rýchly variant úpravy hovädzieho mäsa s troškou jablkového octu a s tmavým pivom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený kohút alebo sliepka na jablkách a cesnaku
Ak máte radi netradičné chute, vyskúšajte tento nový recept. Pečené jablká so škoricou a pečený...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené plnené šampiňóny
Pre fanúšikov vyprážaných šampiňónov máme na prípravu rýchlejšiu aj trošku zdravšiu verziu....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pizza Margherita
Jedlo je podľa princípov oddelenej stravy - sacharidová skupina - z talianskej knihy. Aj ked Summová uvádza,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie pečienky v omelete z Marakéšu
Recept je vďaka koreninám, pochutinám, viacerej zelenine pikantnej, zvláštnejšej, pestrej chuti, práve...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiaky a`la bzučko
Male zemiaky uvarime v supke. Ked vychladnu nakrajame ich na platky. Janske sklo vymastime maslom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fenikel s prosciuttom a so strúhaným oštiepkom
Sarkasticky rád ukazujem svetu, že aj Slovensko má tradičné výrobky, hodné i "zaťatých" gurmánskych fanatikov....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špenátové halušky
Vynikajuce jedlo, ktore sa stalo oblubene aj napriek tomu, ze obsahuje špenát .....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Čili špekáčiky
Ak doma niečo robíte a nemáte čas na dlhé státie pri hrncoch a chcete sa dosýta najesť,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kolienka s Peccorinom
Tento recept mi dal môj najlepší priateľ. Je jednoduchý, rýchly a vynikajúci - dáva vyniknúť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mäsové guľky v jablkovej omáčke
Recept mám od mojej mamky :) Toto jedlo patrí k mojim najobľúbenejším :)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morský vlk s mozzarellovou krustou
Filety z morského vlka posolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, potrieme olivovým olejom a necháme odležať...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bramborové knedlíky
Recept na bramborové knedlíky jsem získala před mnoha lety od své kamarádky. A musím říci, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pochúťka v alobale
Tento recept som robieval pri rodinnom stretnutí zahrabané v pahrebe pri varení gulášu.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečená pečeňová skladačka
Vo Francúzsku je pečeň drahšia ako u nás a navyše sa dá dosť ťažko zohnať. Preto...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Citrónovo-šafranové pečené krídelká
Kuracie krídelká mám odjakživa najradšej zo všetkých časti kurčaťa - čím to je, to neviem...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Quingurzotto
Názov zaujímaví chuť ešte zaujímavejšia :) Rada sa hrám so zdravými potravinami a toto je jeden z...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Striatonský požiarnik
Názov je tak trocha osobný vtip, ale aspoň nemusím dávať názov typu "Pečené kura". Vzniklo...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cuketové špízy so syrom halloumi
Cukety nakrájame na tenké plátky (použila som škrabku). Syr nakrájame na kocky. Každú kocku syra zamotáme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cuketový sendvič s hlivou a olivami
Umytú cuketu rozpolíme a vyberieme vnútro. Vybraté vnútro cukety nakrájame na malé kocky.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Yaki Onigiri
Yaki Onigiri, jednoduchý a chutný pokrm, ktorý pochádza z japonskej kuchyne, je skvelý spôsob, ako vytvoriť výnimočné dobroty priamo z pohodlia vášho domova....