Oščadnické koleno

fridecanka - bez fotkyfridecanka, 30. novembra 2012

Bravčove mäsko v dobe jesene a zabijačok je pochutina.

Suroviny





Postup

  1. 1

    Bravčove koleno výkostime.Z francuskej horčice,trochu piva,pretlačeneho cesnaku a soli urobíme kašičku.Koleno posolíme,potrieme kašičkou a necháme 1 den v chladničke.Další den srolujeme oviažeme motuzom,a upečeme na masti s cibulkou.Podávame s podusenou kapustou a uvarenými zemiakmi.Dobru chut.

Diskusia k receptu

rein
všetko ok ,len by to chcelo fotku
letisia
Robím podobne, ale s obyčajnou horčicou, veľa cesnakom a pridávam korenie, ktoré dostať pod názvom Zabíjačka. Tú zmes korenia mám veľmi rada. a Dodá dobrú chuť.
evanaaa
Práve dnes som varila koleno ale už som nezapekala ako inikedy, lebo pešené mäso bude zajtra. Ale nabudúce skúsim aj takto.
@rein , vieš prečo nedávam recepty? Lebo nefotím, nemám tú možnosť a ak sú všetcia ako aj ty, tak podobní mne len komentujú recepty druhých, a svoje nedávajú. Každý nemá foťák a zručnosť fotky vkladať. Ale zas uznávam, že s fotkami a s fotopostupom je to zaujímavejšie. No ja si pozriem aj recepty bez foto.
evanaaa
No a vidím - samé preklepy, dúfam, že rozumiete, čo píšem.
boxik
Pozdravujem pani z Oščadnice a fandím jej pre jej lokálpatriotizmus.Ja si momentálne idem dať košickú kávu. / Je to obyčajná zalievaná , ale uvarená v Košiciach/
fridecanka
Zdravím Boxíka,určtite ste si pochutnal na svojej Košickej kave,dakujem za pozdrav moc ma potešil,opatrujte sa v Košiciach.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia