Plnený list čínskej kapusty
Renáta Kráľovičová
manažérka krbového ateliéru Meeting Café v Krupine, 25. septembra 2011
manažérka krbového ateliéru Meeting Café v Krupine, 25. septembra 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvici na oleji podusíme do mäkka cibuľu a rozdrvený cesnak, pridáme nasolené a okorenené mleté bravčové mäso a spolu dusíme do mäkka.
- 2
Do teplej pripravenej zmesi primiešame zemiaky, na jemnejšie nakrájanú papriku, fazuľu, hrášok a premiešame. Päť minút spolu dusíme.
- 3
Nachystáme umyté a osušené listy kapusty, alebo kelu, prípadne šalátu, lyžicou do nich navrstvíme pripravenú zmes, pridáme kokteilové paradajky a feferónky a list zakrútime, prípadne previažeme špagátikom, poukladáme na vymastený plech. Zvrchu natrieme olejom aj samotné listy a dáme piecť do rúry na 30–35 minút pri teplote 220 0C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu