Bazalkové tofu na listovom šaláte
Ján Duda
šéfkuchár reštaurácie Leberfinger v Bratislave, 4. januára 2015
šéfkuchár reštaurácie Leberfinger v Bratislave, 4. januára 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bazalkové tofu nakrájame na hrubšie plátky, pokvapkáme tekutým dymom a nasucho urestujeme z oboch strán.
- 2
Ľadový šalát nakrájame na tenké rezance, cherry paradajky na polovice a spolu dobre premiešame. Na šalát poukladáme plátky tofu a pokvapkáme olivovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/diskusie/tekuty-dym/3055-forum.html