Kuracie ražniči s tekvicou a kuskusom
Daniel Brida a Jozef Čimbora
z hotela Impozant**** vo Valči, 13. októbra 2016
z hotela Impozant**** vo Valči, 13. októbra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Kuracie prsia, cuketu, tekvicu a farebnú papriku nakrájame na kocky a striedavo napicháme na špajľu, osolíme, okoreníme a grilujeme na panvičke alebo na grile.
- 2
Medzitým nakrájame nadrobno šalotku, očistíme a na malé kocky pokrájame cviklu, ktorú sprudka opečieme na šalotke a zalejeme vodou alebo vývarom.
- 3
Zmes varíme domäkka, potom pridáme kuskus. Dochutíme soľou a korením, odstavíme a necháme postáť. Kuskus napučí. Zmes premiešame a podávame s ražniči.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu