Kuracie ražniči s tekvicou a kuskusom

Daniel Brida a Jozef Čimbora
z hotela Impozant**** vo Valči, 13. októbra 2016
Kuracie ražniči s tekvicou a kuskusom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

200 g
400 g
200 g
200 g
200 g
200 g
100 g
 (voda)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia, cuketu, tekvicu a farebnú papriku nakrájame na kocky a striedavo napicháme na špajľu, osolíme, okoreníme a grilujeme na panvičke alebo na grile.

  2. 2

    Medzitým nakrájame nadrobno šalotku, očistíme a na malé kocky pokrájame cviklu, ktorú sprudka opečieme na šalotke a zalejeme vodou alebo vývarom.

  3. 3

    Zmes varíme domäkka, potom pridáme kuskus. Dochutíme soľou a korením, odstavíme a necháme postáť. Kuskus napučí. Zmes premiešame a podávame s ražniči.

Diskusia k receptu