Zase niečo nové do nášho jedálnička... dobrú chuť :)
5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji opražíme kuracie mäso nakrájané na kocky. Šťavu, ktorú mäso pustí necháme odpariť a potom pridáme cibuľu, spolu to chytí potom takú zlatavú farbu a mäso kôrku, potom osolíme, okoreníme, pridáme červenú papriku a trochu osmažíme /pozor, aby sa paprika nepripálila/.
- 2
Podlejeme asi pol litrom vriacej vody a necháme tak 10min. dusiť, potom k tomu pridáme nahrubo nastrúhanú bielu reďkovku, necháme ešte 10min podusiť.
- 3
Nakoniec, až sa voda trochu odparí pridáme rozhabarkované vajcia, ktoré nám to celé zahustia. Hodí sa k tomu zemiaková kaša.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu