
Marinované bravčové pliecko dusené na cesnaku
Klasický recept, vylepšený o marinované mäso. Koreniny v marináde si môžete upraviť alebo pridať podľa...

Náhrada kokosového mlieka
Receptik na kokosove mlieko, velmi jednoduchý ak prave potrebujete a nemate po ruke obchod. Hlavna fotka je...

Pražma na bylinkách
Tento recept patrí môjmu najlepšiemu priateľovi, pridávam ho na varechu s jeho láskavým dovolením.

Zeleninová ryža s tempehom
Recept inšpirovaný Kuchařkou ze Svatojánu, zmenila som kukuricu na hrášok, niektoré ochucovadlá a technologický...

Tvarohovo-kokosové roládky s hrozienkami
Je to veľmi jednoduchý a rýchly recept. Používam naň hotové lístkové cesto, takže žiadna práca s cestom,...

Zapekané penne s paradajkami a s mozzarellou
Keď potrebujete bez veľkej prípravy a námahy urobiť obed alebo večeru, sú jedlá z jednej panvice...

Krkovička na mlieku
Krkovičku nakrájame na rezne a naklepeme. Čili papričky posekáme na drobno /nešetríme, mlieko časť štipľavosti...

Rezeň PLUS ...
Jednoduchou úpravou klasického rezňa som toto jedlo povýšil na gurmánsku lahôdku, čo ocenili všetci čo mali to...

Panenka v listkovom závoji so špenátom
Unás moc špenát neoblubuju tak som ho schovala do listkového cesta.

Fašiangové šišky Dušana Tittela
V tomto videu nám futbalová legenda Dušan Tittel pripraví fantastické nadýchané fašiangové šišky.

Rizoto s baklažánom
Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno a dáme na olivovom oleji opražiť dosklovita. Pridáme na tenké pásiky...

Zmes piatich korení
Čínska zmes korení veľmi vhodná do jedál s kombináciou sójovej omáčky a cukru. Recepty na ňu...

Cestovinový šalát so zeleninou a čerstvou mätou
Pestré, zeleninové šaláty sú mojími najobľúbenejšími jedlami : stačí trocha zeleniny, lyžica balzamika, dobrý...

Husacie prsia s pečenými jablkami
Tento recept mám zo Slovenského Grobu už viac rokov, trošku som ho upravila na mestské podmienky...

Tradičný trdelník
Tradičný recept svojich rodičov na prípravu trdelníka nám prezradil Karol Havlík zo Skalice....

Milka koláč
Je úžasný!:))... Ak mám povedať pravdu ak by som tak strašne rada neskúšala nové veci tento by...

Zdravý banánový koláčik
Zdravý, rýchly, fajnový... proste mňamka fantastická-zbľajzli sme ho za pol dňa.

A ešte jeden plnený baklažán...
Tak, ako zacinaju horuce dni, dostavame stale viac chut na nieco lahsie. Tu je...

Rýchla kefírová buchta
Všetky sypké suroviny na cesto spolu zmiešame (múka, práškový cukor, kakao, sóda bikarbóna)...

Parené buchty s tvarohom a ovocím
Receptov na parené buchty je tu určite veľa, pridávam len kôli zmene náplne...

Cuketové cukríky ovocné, bylinkové
Cuketa troška z iného súdka. Chcela som ju kandizovať a našla som recept na cukríky...

Thajský šalát
Mrkvu si po dĺžke nakrájame na tenučké plátky. Tie potom nakrájame na úzke slížiky. Na...

Tvarohové šúľance so strúhankou
Z tvarohu, múky, vajíčka a štipky soli vypracujeme cesto (najlepšie rukami).

Mrkvové rezy
Mrkvove rezy, torta, chlebik , ... ten isty recept, lisia sa iba formou , v ktorej...

Hubové fašírky bez rožkov a múky
Keďže rastú ako divé, skúsila som zas niečo iné. Jedlo by mohlo byť aj vegetariánske,...

Brioche à Tête - francúzske briošky
Francúzske briošky sú známe niekoľko storočí, robia sa na slano i na sladko, vyznačujú sa...

Sunquickové rezy s bielou čokoládou
Sunquickové rezy bez cukrovej polevy, ale s bielou čokoládou.

Chrumkavé domáce rožky s rascou
Upiekla som na raňajky jednoduché domáce rožky posypané rascou.

Cuketovo-tuniakové fašírky
Rýchla a zdravšia verzia fašírok, dokonca sú bez vyprážania a napriek tomu sú výborné.

Kuracia minútka z panvice
Kuracie môžem vždy a všade a navyše je to rýchlo uvarené, aj ak vás niekto prekvapí....

Prosciutto bruschetta
V jednoduchosti je krása. Chrumkavé pečivko s mozarellou, prosciuttom a bazalkou.

Dolma/Plnená paprika
Výborné, jednoduché jedlo zo sezónnej zeleniny. Podľa fantázie ho môžete pripraviť stále inej chuti :-)

Steak s falošnej teľacej sviečkovice s opekanými zemiakovými plátkami a poľným šalátom
Jednoduché jedlo, ktoré dokáže pripravit aj začiatočník za sporákom. Pri tomto jedle kvoli čerstvosti chuti používame hrubú...