Foto: jerica
Robila som k hrachovej polievke , po úprave , spišský párok , párok je dobrý aj ako rýchlovka pre nedočkavého manžela , čo Zobraziť celý popisRobila som k hrachovej polievke , po úprave , spišský párok , párok je dobrý aj ako rýchlovka pre nedočkavého manžela , čo čaká na váru , na chvíľu hlad , jednoducho oklameme , preto ponúkam , ako chutne spraviť párok . Takto upravený párok môžete dať k rôznym prívarkom , na desiatu , jednoducho kde sa hodí. Nekupujem iné , len "spiské párky " sú mierne pikantné , šťavnaté a majú chuť , škoda , na originál výrobu spišských párkov , bola výrobňa zrušená.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
spišské párky som pokrájala na dvojcentimetrové kúsky
-
2
každý kúsok párku som z jednej a druhej strany narezala do kríža , tak , aby neboli drážky narezané až k sebe
-
3
takto upravené párky , som dala na mierne teplú panvicu , kde som dala jednu kávovú lyžicu masti z nedeľnej kačky
-
4
za pár minút prehriatia , neprepiekať prudko , pomaly !! sú párky krásne prepečené , otvorené , pipravené na konzumáciu ,
-
5
k polievke , prívarku , na čo budete mať chuť dať si párok
Jsou opravdu chutné a Tvůj způsob úpravy je perfektní.
veď ako inak keď pracujem v mäsiarni, fajn nápad
Ohlasujem sa , recept som si vyhľadala , bol hackerom "čeknutý".