
Huspenina z údeného mäsa
Huspeninu som varil tentokrát, len z vody, mäsa a z údeného mäsa.

Kuracie prsia s hlivou ustricovou
Som presvedčený, že aj Vy sem tam radi „podľahnete “ vlastnej fantázii podporovanej osobnými chúťkami...

Zmes nakladaných syrov
Nakladaný encián pridal @enerrgizer aj som ho podľa neho robila, bol super a teraz som sa...

Bravčové kolená v pomalom hrnci s kyslou kapustou
Nie som si celkom istý, ale myslím, že je to žlčníková diéta. Či nie?...

Kysnutý koláč babky Milky
Hneď v názve uvádzam autorku receptu, je ňou moja babka Milka, no koláč som pripravila...

Langoše s kyslou smotanou
Včera na večeru sme mali langoše, robila som ich prvý krát, vydarili sa a veľmi...

Plnená paprika v paradajkovej omáčke
Existuje mnoho receptov na plnenú papriku, pridávať ho, je ako nosiť drevo do lesa...

Dušičkové sviatočné ananásové rezy
Na tento sviatočný deň som pripravila pre mojich blízkych ananásové rezy....

Toskánský bůček
Zdravím po delší době :-) Máte rádi bůček? Já ano, i když bych fakt neměla, ...

Jelenie karé na šípkovej omáčke
Jelenie karé prešpikujeme slaninou, osolíme, okoreníme, pridáme rozmarín, vákuovo zabalíme a dáme variť technológiou sous...

Mäsové guľky s kyslou kapustou
Bravčovú krkovičku uvaríme a postrúhame alebo pomelieme. Cibuľu nakrájame na jemno, podusíme na oleji, pridáme cesnak, mäso, ...

Úžasný jahodový džem
Fantastický jahodový džem plný ovocia. Jeho príprava je veľmi jednoduchá. Teraz je sezóna jahôd a...

Zdravý domáci chlieb s mäkkou kôrkou - mierne na pare
toto je moja najnovšie obľúbená verzia chleba z viacerých múk, hlavne celozrnná urobila na našu babku...

Tagliatelle s pečiarkami, paradajkami a smotanou
Chcela som urobiť cestoviny inak, ako robievam zvyčajne

Kelovo-mäsové fašírky
Tieto fašírky som vyvíjal postupne, sú veľmi chutné. Môžem smelo povedať, že ich budú...

Ovocné kocky s domácou Lučinou
Robila som tento koláč prvý krát - tak akosi podľa seba a poskladaním info z netu o...

Domáce arašidové maslo
Pred nedávnom som našla recept na toto maslo v jednom ženskom časopise a tak som sa ho...

Torta pre začiatočníkov
Pri tejto tortičke nemáte čo pokaziť, zvládnu ju aj úplné začiatočníčky a chutí výborne.

Losos s citrónovo-estragónovou omáčkou
Komerčný recept Šťavnatý filet z lososa preliaty smotanovou omáčkou, doplnený orestovanou zeleninkou a zemiakmi. Skvelý...

Halušky-celiatické s hlivovou omáčkou
Tieto halušky sú výborné pre celiatikov na rôzne spôsoby a najlepšie sa robia z bezlepkovej múky Fariny...

Voňavá morčacia roláda
Pre všetkých vás, ktorí máte radi chutnú morčacinu je tu príležitosť vychutnať si voňavú morčaciu roládu....

Zapekané cestoviny s mäsom
Zapekané cestoviny s mäsom ma ešte ako malú naučila robiť moja mama, varené cestoviny sme jej...

Trasená torta s marhuľami
Na cesto vyšľaháme vajcia s cukrom a vanilínovým cukrom elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni do peny. Zľahka ručne vmiešame múku...

Mäkučké mäsko
Ani neviem ako nazvať tento recept. Naučila ma ho moja mamina. Mohla by som to...

Ovocná pena na fánky
Keď som videla recept na fánky od Frony, zaslintala som a hneď na druhý deň urobila....