Žuvam žužu

johny46 - fotkajohny46, 8. decembra 2010

Tento recept mam od kamaráta.Celkom ma zaujal,tak som to vyskúšal a možem len odporúčať.Neviem skade ten názov,ale keď ochutnáte pochopíte.

Suroviny

600 gramov, (rezne)
4 ks
1 ks
1 dcl
1,5 lyžice

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Prsia narežeme na tenké rezančeky,cibuľu nasekáme na jemno.

  2. 2

    Oddelíme si vaječné žltka a zmiešame so všetkými ingredienciami.Zmes si odložíme do chladničky aspoň na 12 hodín odležať,nech sa uvolnia chute.

  3. 3

    Na druhý deň vyšľaháme sneh z bielkov ktoré nám ostali z predošlého dňa a vmiešame ho do našej odležanej zmesi.Lyžicou tvarujeme medajlonky ,ktoré vysmážame na troche oleja.Podávame zo zemiakovou kašou.Mne najviac chutí s uhorkovým šalátom.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
rýchle, chutné a ľahké jedlo, takéto mám rada
takto isto robím bravčové karé, ale pác urobím s celými vajíčkami a bez cibule a nemá to nijaký názov a robievam to už veľmi dáááávno