Foto: Shutterstock
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pstruhy umyjeme, vložíme do zapekacej misky, osolíme a okoreníme. Do vnútra každého pstruha vložíme dve lyžice masla, dva plátky citróna, kúsok cesnaku a vetvičku rozmarínu.
- 2
Zvyšok masla rozdelíme na pstruhy, obložíme zvyšnými plátkami citróna a upečieme. Pečieme približne 20 minút – závisí od veľkosti pstruhov.
- 3
Podávame s restovanou zeleninou alebo so šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@viera1 : "v hladkej múke,zmiešanej s mletou červ.paprikou..." optimalna uprava filetov z ryb, klasika. Ale nie na cerstve ryby!