Tvarohovo-jogurtová jahodová torta

angiek - fotkaangiek, 18. mája 2013 21:29
Ďalšie recepty »
Tvarohovo-jogurtová jahodová tortaFoto: angiek

Takéto nepečené rýchlovky máme veľmi radi. Pre letné dni ako stvorené.

8
porcií
10 min
príprava

Suroviny

250 g
800 g
80 - 100 g
1 ks
1 ks (veľké balenie)
300 - 400 g (alebo iné ovocie)
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Pripravíme si tortovú formu, moja má priemer 24 cm. Zmiešame tvaroh, jogurt, trstinový a vanilkový cukor. Množstvo cukru si každý dá podľa chuti. Ja dávam hrudkovitý tvaroh, mám radšej keď ten tvaroh tam je aj cítiť.

  2. 2

    Na spodok tortovej formy poukladáme vrstvu piškót zalejeme jogurtovou zmesou, na zmes nakrájame jahody, na jahody poukladáme ďalšiu vrstvu piškót, znova zalejeme jogurtovou zmesou, znova nakrájame jahody a na ne znova poukladáme piškóty.

  3. 3

    Zostatok zmesi nalejeme na vrch a ľubovolne ozdobíme. Ja som poukladala na polku narezané jahody. Odložíme do chladničky najlepšie cez noc, aby torta stuhla.

  4. 4

    A takto vyzerá rez.

    Tvarohovo-jogurtová jahodová torta - obrázok 4
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist