Foto: angiek
Takéto nepečené rýchlovky máme veľmi radi. Pre letné dni ako stvorené.
porcií
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si tortovú formu, moja má priemer 24 cm. Zmiešame tvaroh, jogurt, trstinový a vanilkový cukor. Množstvo cukru si každý dá podľa chuti. Ja dávam hrudkovitý tvaroh, mám radšej keď ten tvaroh tam je aj cítiť.
- 2
Na spodok tortovej formy poukladáme vrstvu piškót zalejeme jogurtovou zmesou, na zmes nakrájame jahody, na jahody poukladáme ďalšiu vrstvu piškót, znova zalejeme jogurtovou zmesou, znova nakrájame jahody a na ne znova poukladáme piškóty.
- 3
Zostatok zmesi nalejeme na vrch a ľubovolne ozdobíme. Ja som poukladala na polku narezané jahody. Odložíme do chladničky najlepšie cez noc, aby torta stuhla.
- 4
A takto vyzerá rez.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu