
Domáce rezance s oštiepkom
Domáce rezance s oštiepkom sú pochúťkou, ktorú doma každoročne pripravujeme jedine na slávnostné dni akými sú Vianoce alebo Silvester....

Polievka z kapra
Očisteného, vypitvaného a umytého kapra pokrájame na menšie kúsky, osolíme a necháme stáť. Z...

Jahňacina s fazuľou a jarnou cibuľkou
Jemné plátky jahňacieho mäsa s korenenou fazuľou – takto božsky chutia zdravé bielkoviny.

Bezlepkový čokoládový koláč s pomarančom a tvarohom
Šťavnatý a veľmi chutný. Taký je tento bezlepkový čokoládový koláč s pomarančom a tvarohom....

Steakové rezančeky s citrónom a tymianom
Z mäsa odkrojíme všetky mastné časti a rozohrejeme gril.

Zemiaková gulášovka
Kabanos nakrájame nadrobno a vložíme na panvicu, na ktorej sme urestovali cibuľu na oleji. Spoločne...

Kokosová panacotta
Kompót necháme na sitku odkvapkať, ananás nakrájame na malé kúsky. Smotanu uvedieme do varu a rozpustíme...

Rezne na paprike
Rezne mierne naklepeme, okraje narežeme a osolíme ich. Slaninu nakrájame na kocky, rozpustíme, ...

Králik pečený s mladou fazuľou a krúpami
Je to niečo ako šolet, len s králikom. Je to jedlo z jedného hrnca.

Jahňací chrbát s avokádovou zmesou
Slovensko je v zime i v lete mäsomilnou krajinou. Horúce prázdninové obdobie však volá nielen po...

Kuracie srdiečka s balzamikovou omáčkou a grilovaným ananásom
Je to naozaj dobrota. Tento recept som chcela vyskúšať už odvtedy, čo som ho videla v niektorej z relácií o varení....

Jablkovo-chrenový bosniak
Mám rád vôňu a farbu polievok a neváham meniť toto „obyčajné“ jedlo na gurmánsky zážitok. Chce to len odvahu kombinovať chute, improvizovať,...

Farebný Mix
Postupne som pridávala ingrediencie až som sa plnohodnotne navečerala :)

Orechová paštéta
Připravíme si těsto smícháním a uhnětením všech surovin. Dáme do chladu odpočinout.

Bezlepkové krehké taštičky
Bakery mix, kypriaci prášok do pečiva, sušené droždie, cukor, vajce, maslo a...

Lososovo-šunková nátierka
Šunku nakrájame na malé kocky a aj lososa. Maslo a nátierkové maslo spolu so smotanou a horčicou...

Batatovo-mrkvové pyré s medvedím cesnakom
Keď je sezóna medvedieho cesnaku, tak ho využívam na 100 percent.

Zajačí strach
Toto jedlo varila babka vždy v lete keď mala veľa roboty na poli a preto to aj...

Orieškové rožky
Maslo vymiešame na penu, pridáme cukor a znova vymiešame. Do zmesi vmiešame jeden žĺtok za...

Cviklové pesto
Cvikla patrí k veľmi zdravým druhom zeleniny. Väčšina ľudí ju používa na šaláty, ale cvikla...

Smažené kapustové závitky
Uvarené kapustové listy natrieme kremžskou horčicou, uložíme na ne plátky šunky a syra, na to...