Broskyňové čatní s feniklom a tymianom

droetker - fotkaDr.Oetker, potravinárska spoločnosť založená v roku 1891, 7. augusta 2015
Broskyňové čatní s feniklom a tymianom
Foto: droetker

Komerčný recept

6 pohárov po 350ml
porcií
40 minút
príprava

Suroviny

700 g očistené a nakrájané na kocky
300 g očistený a nakrájaný na malé kúsky
300 g očistený a nakrájaný na malé kúsky
200 g očistená a nakrájaná na malé kúsky
1 ks na kôru a šťavu (chemicky neošetrená)
300 ml
2 PL zarovnané
4 ČL zarovnané
2 ČL zarovnané
1 bal.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Broskyne, fenikel, zeler a šalotku vložíme do väčšieho hrnca. Pridáme kôru a šťavu z limetky, ocot, tymian, soľ a čili a dobre premiešame s Extra želírovacím cukrom. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút.

  2. 2

    Prípadnú penu odoberieme a ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Uzavrieme viečkami, poháre obrátime dnom nahor a asi 5 minút necháme stáť na viečku.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: