Potrebujeme: morčacie alebo kuracie prsia, čučoriedky zavárané, čučoriedkový džem, soľ, korenie, 1 KL solamylu, 2 vajíčka, hladkú múku
4
porcie
porcie
1O minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
0,5 kg |
|
0,2 l |
|
0,1 l |
|
2 čl |
|
2 PL |
|
trochu |
|
2 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Ako na to: Morčacie prsia osolíme a okoreníme. Čučoriedky scedíme, ale šťavu si necháme. Morčacie prsia potrieme džemom,naukladáme čučoriedky, ale nie všetky, trochu necháme aj na omáčku. Prsia preložíme a spojíme ich špáradlom.
- 2
Prsia obalíme v hladkej múke, dáme do vymiešaných vajíčok a na olej. Pečieme pomaly. Šťavu z čučoriedok použijeme zo solamilom zahustiť
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 3 komentáre