Jahodové hrudky
Monika Kissová
cukrárka spoločnosti Sodexo Slovakia, 21. júla 2013
cukrárka spoločnosti Sodexo Slovakia, 21. júla 2013
Foto: Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Lístkové cesto vyvaľkáme na tenký plát a nakrájame ho na menšie štvorce. Zabalíme do nich umyté a odkvapkané ovocie.
- 2
Hrudky naukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a potrieme rozšľahaným vajíčkom.
- 3
Pečieme do zlatista na 200°C. Po upečení hrudky obalíme v práškovom a vanilkovom cukre.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem. :-)