
Kuracie prsia v pikantnom sirupe
Sladučko-pikantné jedlo... kto má rád kuracinku aj tak trošku na sladko, určite si príde na...

Karí na banáne
Tento recept je zvláštna zmes na spôsob "co dům dal", ktorú som si pripravila na večeru...

Ryža v mlieku s černicami a čokoládou
Už neviem , čo každý deň vymyslieť, aby to nebolo zase z mäsa...

Mandľovo-kávové cupcakes
Almond-coffee cupcaky, kombinácia chutí nielen pre dospelých. Garantujem Vám, že táto dobrota neprežije do...

Králik so žemľovo-gaštanovou knedľou
V hrnci na rozpálenom oleji urestujeme očistenú a na rezance nakrájanú zeleninu spolu s cibuľou a so...

Buchtičkový nákyp
Chcela som niečo žemľovkovité, nákypovité, no klasická žemľovka ma omrzela. Inšpirovala som sa týmto...

Mexické kurča
Tento recept mám z - Poradákov - to bola relácia v radiu , už neviem kto...

Špagety ala čo špajza dala (rajčinkové)
Obed nenavarený a hlad silný :) tak šup rýchlo pozrieť čo máme doma v zásobách a za...

Karamelový puding s amarettovou šľahačkou a piškótami
Môj manžel miluje tieto rýchle mlsnôtky, kt. vznikaju cestou do kuchyne

Sladkokyselý pikantní okurkový salát
Je to velmi osvěžující salát na horké letní dny. Recept jsem si upravila podle původního z...

Škoricovo-čokoládové srdiečka
Pečivo z kysnutého cesta s cejlónskou škoricou a horkou čokoládou.

Čarovná slivková delikatesa
Menší pekáč vyložíme papierom na pečenie. Cesto rozvaľkáme a uložíme do pekáča tak, aby boli...

Plnený morčací rezeň s cuketami
Polovicu každého rezňa obložíme šunkou. Rajčiny nakrájame na plátky, rozdelíme ich na šunku a zakryjeme...

Jahodové cappuccino s avokádovým koktailom s brownies
Avokádo a banán očistíme a dáme do mixéra. Pridáme soľ a mlieko a zmixujeme tak, ...

Kuracie prsia s hruškou, sušenou šunkou a tymianom
Dnes na mňa nejako doľahla prichádzajúca jeseň a bola som dosť unavená, tak som rozmýšľala nad...

Bezlepkový chlieb z domácej pekárne
Vyskúšajte náš nový recept na bezlepkový chlieb z domácej pekárne, s použitím našej bezlepkovej múčnej zmesi...

Letný šalát so suchým sektom
Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave

Ježkove oči
Z bagetiek si vydlabeme vnútro a odložíme si ho do misky. Pridáme k tomu nakrájanú šunku, ...

Ovocný šalát, ktorý niečo vydrží
Čerstvý ovocný šalát je najlepšie skonzumovať hneď, inak sa z neho stane nevzhľadná kôpka. Ak...

Šalát z májoviek
Očistené a pokrájané hríby ochutené korením a soľou udusíme na oleji, pokrájame cibuľu, syr a...

Babičkin jesenný tanier
Na oleji opražíme klobásu, pridáme posekané paradajky a podusíme.

Strážnický divoký hovädzí šíp
Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a striedavo s kolieskami klobásy napichujeme na ihlice.

Poulet au vin (kurča na víne)
Tento recept má s Francúzskom spoločné oveľa viac ako francúzske zemiaky či francúzska polievka ;) Recept je...

Čokoládový koláč od babičky
je to veľmi chutný a jednoduchý koláč. Dúfam že vám bude chutiť :)

Bezlepková knedľa
Zo 100 ml vlažnej vody, droždia a cukru pripravíme kvások, ktorý necháme 10 minút vzísť....

Pštrosie vajcia s tekvicovým prívarkom
Mleté mäso okoreníme, osolíme, pridáme 2 vajcia, strúhanku, prelisovaný cesnak a najemno nakrájanú...