Foto: donnchaa
Receptov na tiramissu je vela, ja som sa inspirovala casopisom Dobre jedlo a nieco som si dotvorila podla seba.
Postup
-
1
Uvaríme silnejšiu kávu, ktorú osladíme a necháme vychladnúť.
- 2
Žĺtky s cukrom vyšľaháme nad parou na tuhý krém (asi 20 min, aby žĺtky neboli surové).
- 3
Rozšľaháme mascarpone, pridáme žĺtky a vyšľahanú šľahačku.
- 4
Piškóty namáčame do kávy a ukladáme do pozdĺžnej misy. Na piškóty vrstvíme krém, na krém dáme nakrájané a umyté jadody. Potom opäť uložíme piškóty a krém. Vrchnú vrstvu posypeme kakaom a necháme cez noc v chladničke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@gordonko - namiesto kávy môžeš použiť domáci jahodový sirup, je to ešte lepšie. varecha.pravda.sk/recepty/tvarohovo-malinova-tyramisa-/33...
kava ano, smeta fix urcite nie
www.noviny.sk/multimedia/video/showbiznis/recept-sefk...