Špargľovo-avokádový tataráčik
Matej Šándor a Erik Macák
z Ponteo Activity Park**** v Bratislave - Rusovciach, 1. mája 2019
z Ponteo Activity Park**** v Bratislave - Rusovciach, 1. mája 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Avokádo očistíme a zbavíme kôstky. Paradajky sparíme vo vriacej vode, zbavíme šupky a jadrovníka. Špargľu uvaríme v osolenej vode 3 – 4 minúty. Scedíme a schladíme v studenej vode.
- 2
Všetky suroviny nakrájame na malé kocky a v jednej miske zmiešame. Dochutíme nakrájaným čili, ktoré zbavíme jadierok. Pridáme soľ a korenie podľa chuti. Nakoniec pridáme šťavu z limetky a pokvapkáme olivovým olejom.
Tiež Špargľový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu