Špargľový šalát
Špargľový šalát

Špargľovo-avokádový tataráčik

Matej Šándor a Erik Macák
z Ponteo Activity Park**** v Bratislave - Rusovciach, 1. mája 2019
Špargľovo-avokádový tataráčik
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

2 ks zelené
2 ks
3-4 stonky
1 ks menšia
1/2 ks
1 ks čerstvá




Postup

  1. 1

    Avokádo očistíme a zbavíme kôstky. Paradajky sparíme vo vriacej vode, zbavíme šupky a jadrovníka. Špargľu uvaríme v osolenej vode 3 – 4 minúty. Scedíme a schladíme v studenej vode.

  2. 2

    Všetky suroviny nakrájame na malé kocky a v jednej miske zmiešame. Dochutíme nakrájaným čili, ktoré zbavíme jadierok. Pridáme soľ a korenie podľa chuti. Nakoniec pridáme šťavu z limetky a pokvapkáme olivovým olejom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia