Sušené bravčové karé so šalátom

Marek Petrán
šéfkuchár reštaurácie Elesko v Modre, 19. februára 2012
Sušené bravčové karé so šalátom
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

400 g
300 g
20 g
 (poľný, lollo rosso, biondo, frisée)
2 PL
1 KL




Postup

  1. 1

    Cviklu uvaríme v slanej vode do mäkka, hneď ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.

  2. 2

    Zmiešame horčicu, med, ocot, soľ, korenie a trochu oleja a pripravíme dressing.

  3. 3

    Šaláty natrháme na menšie kusy a dochutíme olivovým olejom, soľou a korením. Cviklou vyložíme spodok taniera.

  4. 4

    Sušené karé nakrájame na tenké plátky a ukladáme na nakrájanú cviklu. Do stredu dáme pripravený šalátik, pokvapkáme dressingom a posypeme strúhaným chrenom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia