Sušené bravčové karé so šalátom
Marek Petrán
šéfkuchár reštaurácie Elesko v Modre, 19. februára 2012
šéfkuchár reštaurácie Elesko v Modre, 19. februára 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Cviklu uvaríme v slanej vode do mäkka, hneď ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.
- 2
Zmiešame horčicu, med, ocot, soľ, korenie a trochu oleja a pripravíme dressing.
- 3
Šaláty natrháme na menšie kusy a dochutíme olivovým olejom, soľou a korením. Cviklou vyložíme spodok taniera.
- 4
Sušené karé nakrájame na tenké plátky a ukladáme na nakrájanú cviklu. Do stredu dáme pripravený šalátik, pokvapkáme dressingom a posypeme strúhaným chrenom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu