Pipi Chilli

filipkotomes - bez fotkyfilipkotomes, 18. novembra 2010

je to velmi ostré páááli pááááááááli strašne to páááááááááli

Suroviny

4 ks plátky
4 ks
1 ks balenie
1 ks mladá cibuľka aj s vňaťou alebo rukolové lístky na ozdobu
1 ks
1 pl  a soľ na ochutenie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia umyjeme, jemne naklepeme (stačí aj tupou stranou noža) a posolíme. Ako minútku ich rýchlo ugrilujeme v rámci letnej gril párty.

  2. 2

    Každú porciu naservírujeme na šalátový list.

  3. 3

    ko dip (pikantnú omáčku na dochutenie jedla) podávame Cottage cheese chilli premiešaný s najemno nakrájanou paradajkou a čili papričkou. Ozdobíme rukolovými lístkami alebo cibuľkou. Podávame s kúskom tmavého chleba. Pipi Chilli však môžete pokojne podávať aj so zemiakmi. Čas prípravy: 20 minút.

Diskusia k receptu

mamina2
az to anozaj paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaali tak ako pises tak to asi vyskusame :) dakujem za tip

Zaujímavé video z archívu TV Varecha