Tieto raňajky pripravujem viac menej len cez víkendy kvôli cibuľke. No rodinka si na nich veľmi rada pochutná občas aj na večeru. Recept mám Zobraziť celý popisTieto raňajky pripravujem viac menej len cez víkendy kvôli cibuľke. No rodinka si na nich veľmi rada pochutná občas aj na večeru. Recept mám od mojej švagrinej.
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krajec chleba si opražím na oleji
- 2
Hrianku potriem horčicou
- 3
Nakrájanú cibuľu posypem na vrstvu horčice
- 4
Zakryjem to plátkom syra
- 5
A nakoniec položím volské oko jemne osolené. Syr sa pekne rozpustí.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu