
Rezance s paradajkami a hrebenatkou
Hrebenatka jakubovská, vegetárián mora, má mäso s jemnou lieskovoorieškovou chuťou....

Avokádové krekry
Pridajte do cesta na slané pečivo aj avokádo a upečte si tieto originálne krekry.

K.O štrúdľa
Zmiesame si suroviny miesime pomerne dost dlho ak sa nam zda ze staci tak este aspon 5...

Krémová polievka z pečených kápií
Vďaka ozaj šikovným Mexičanom je tunajší trh nasýtený dostatkom veľkých hrubostenných paprík v rôznych farbách....

Tzatziki s cviklou
Tradičné uhorkové tzatziki sme doplnili ešte aj o zdravú cviklu a lahodný letný šalát alebo príloha k...

Tsukemen
Je to taký obrátený ramen. Rezance nie sú v polievke, ale máčajú sa v hustejšej a chuťovo výraznej omáčke...

Cukrované placky
Vajcia rozšľaháme so soľou, cukrom, maslom alebo rastlinným tukom. Pridáme preosiatu múku a vypracujeme tuhšie...

Cupcakes so zajačími uškami
Pre veselú Veľkú noc budú tieto mafiny so zajačími uškami ako stvorené.

Kysnuté záviny troch chutí
Pre milovníkov kysnutých koláčov, cesto s pridaním sušeného mlieka. Veľká dobrota, ktorá poteší...

Cviklové vafle
Sladké vafle pozná každý. Ale čo tak spojiť príjemné s užitočným a vyskúšať zeleninové vafle? Napríklad...

Maková bublanina s jahodami
Výborná jednoduchá bublanina s jahodami. Bez váženia, hotová za 30 minút.

Dusené filé na karí a zázvore
Rybacie filé sa dá pripraviť aj inak ako len smažené. Čo tak pridať zázvor? Filé dostane...

Smotanové tortičky s údeným pstruhom
Smotanu zohrejeme na 60 °C, pridáme soľ, korenie a želatínu. Do formičiek vložíme kúsky údeného pstruha...

Avokádové sendviče z čierneho chleba bez lepku
Predstavujeme vám náš nový čierny chlieb, z ktorého sme pripravili bezlguténový toast s avokádovou nátierkou....

Jednoduchá brokolicová polievka so syrovými haluškami
Umytú rozobratú brokolicu varím v 2 hrncoch. V jednom v osolenej vode iba hlávky. V...

Pizzòccheri della Valtellina
Pizzoccheri - čítaj piczókeri, je druh cestovín z pohánky, ktoré majú tradíciu v talianskom regióne Valtellina....

Kheer brûlée
Kheer brûlée je lahodný ryžový nákyp s príchuťou kardamónu a škorice pochádzajúci z južnej Indie....

Topinaburový krém
Topinambury patria u nás medzi menej používané druhy zeleniny, aj keď občas ich v obchodoch dostať. Topinambur je chuťovo niečo medzi sladkým zemiakom a gaštanmi....

Cukety plnené dubáčikmi
Dubáky sú veľmi vďačné huby. Nemusia sa len sušiť alebo dávať do kapustnice, ich použitie...

Bublanina od Katie zo špaldovej múky - zmenená pre HIT
Prepeličie vajíčka, vanilkový cukor a trstinový cukor vymiešame do penista. Postupne primiešame olej, mlieko...

Špagetová tekvica zapekaná s párkami
Toto je jeden z ďalších spôsobov ako pripraviť špagetovú tekvicu. Tentokrát zapekanú....

Úžasné fánky zo špaldovej múky
Mäkučké a ľahké ako pierko. Takéto úžasné fánky sa dajú pripraviť aj zo špaldovej múky!

Jelenčeky s arašidovým maslom
Cookies sú najlepšie čerstvé, nie je to typ vianočného pečiva, ktoré vydrží niekoľko týždňov.

Encián v lístkovom ceste ako tekvička
Tak takto vyzeral náš dnešný obed. Encián v lístkovom ceste a hranolky.

Cuketové muffiny s kukuričnou múkou
Cuketu nastrúhame najemno, osolíme a necháme odstáť 10 minút, aby pustila vodu.

Pomaly pečená kačka na jablkách
Na tie najúžasnejšie zážitky sa oplatí počkať. Dokazuje to aj táto pomaly pečená kačka na jablkách, ktorá je šťavnatá, mäkká, neodolateľná....