
Minisrdiečka zo zvyškov korpusu
A ešte jednu maškrtu som skúsila zo zvyškov korpusu z red velvet tortičiek. Je to vlastne mini verzia nepečených nanukov....

Marhuľovo-kokosová bábovka
Mäkké maslo, med a polovicu marhuľového džemu a elektrickým šľahačom vyšľahajte do peny. Po jednom...

Krémová polievka z tekvice hokkaido
Tekvicu očistite, nakrájajte na kocky a odstráňte semená.

Lienka k MDD
Túto lienku, možte upiect vašim ratolestiam nap. k MDD, k meninám, narodeninám...

Karamelky s kardamómom a pistáciami
Štipka korenia urobí zázraky, ale nesmie sa to s ním prehnať. Zelené kúsky orieškov navrchu karameliek sú na malú ozdobu aj ďalšiu chuť....

Nepečený zákusok
V tanieri roztlačíme banán na kašu. Do hrnca nalejeme mlieko, pridáme vanilkový cukor. Potom...

Pečená tekvica špikovaná zázvorom a cesnakom
Tekvicu rozkrojíme. Ošúpaný cesnak a zázvor nakrájame do tvaru klinov a tekvicu nimi prešpikujeme. Pri...

Zdravé avokádové nanuky
Rýchle, zdravé, chutné, plné živín z tých najlepších prírodných zdrojov.

Čokoládové palacinky s tvarohom a ovocím
Trošku čokolády do cesta, trošku do plnky a z obyčajných palaciniek bude fantastický luxusný dezert.

Red velvet guľky s prekvapením
Po veľmi dlhej dobe som opäť piekla red velvet - tentoraz minitortičky. Z vykrajovania mi zostali zbytky, a ako prvé ma napadli ako inak guľky....

Jelenie ragú
Robil som jelenie ragú podľa Boise. Odložil som si 200 g jelenieho stehna, aby som mohol vyskúšať jelenie ragú aj podľa Taponapo...

Opražené mandle v čokoláde
Výborné domáce mandle v čokoláde sú ideálne, keď si budete chcieť len tak zamaškrtiť, ale...

Gaštanové rezy
Cesto: Celé vajcia vyšľaháme s cukrom, pridáme olej, múku s práškom do pečiva a kakao....

Il vitello tonnato (roastbeef s tuniakovou omáčkou)
Roastbeef (teľacie mäso) s tuniakovou omáčkou je typický recept z Piemontu, veľmi jednoduché (aj ako predjedlo) na prípravu....

Raňajkové (večerové, Valentínske, narodeninové...) srdiečko
Takýto párok je úplne obyčajný, a predsa iný, zaujímavejší a úsmev vytvárajúci na tvári...

Venčeky z odpaľovaného cesta s tvarohovým krémom
Cesto: Do vody v hrnci pridajte maslo a nechajte ho na plameni rozpustiť. Pridajte múku a...

Rybacie guľôčky v omáčke
Guľôčky z rybacieho filé sú síce troška náročnejšie na trpezlivosť, ale výsledok stojí za to...