Rybacia polievka
Rybacia polievka

Vínová polievka s tolstolobikom a so zeleninou

Dušan Čatloch
šéfkuchár Kontakt wellness hotela**** v Starej Lesnej, 24. decembra 2018
Vínová polievka s tolstolobikom a so zeleninou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
60 minút
príprava

Suroviny

500 g (filety)
400 g
200 g žltá
400 ml
500 g čerstvý
1 ks
2 ks
 (alebo maslo)




Postup

  1. 1

    Na olivovom oleji alebo masle opražíme nasekanú cibuľu, zalejeme vínom, pridáme očistenú koreňovú zeleninu, bobkový list, soľ, korenie. Spolu varíme do zmäknutia.

  2. 2

    Pred dovarením pridáme filetu z tolstolobika a nastrúhaný fenikel. Dochutíme čili papričkou a trochou citrónovej šťavy.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia