Ryba s posýpkou z toastu, zo slaninky a z gaštanov
			   Ivan Štefula
šéfkuchár hotela Magnus v Trenčíne, 22. decembra 2014
		   
		   šéfkuchár hotela Magnus v Trenčíne, 22. decembra 2014

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Očistené zemiaky dáme variť vcelku do osolenej vody. Opečené hrianky, opečenú slaninu aj gaštany spolu rozmixujeme v mixéri.
- 2
 Zemiaky uvaríme do polomäkka, scedíme a dáme na plech s olejom. Mierne na ne pritlačíme a dáme do rúry vyhriatej na 180 °C zapiecť dozlata.
- 3
 Medzitým dáme na plech očisteného a osoleného úhora, ktorého zbavíme chrbtovej plutvy. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 160 °C.
- 4
 Na opečené zemiaky dáme urestovanú cibuľku a podávame s pečeným úhorom posypaným posýpkou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu