La Santa Maria

klaudia180 - bez fotkyklaudia180, 5. augusta 2014

Chutný, rýchly a zdravý recept.Vhodný na večeru.

1
porcia
5 minút
príprava

Suroviny

2 ks
1/2 ks
3 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL




Postup

  1. 1

    Rajčiny nakrájame a dáme do misky.To isté spravíme aj s cibulou a prebytočnú šťavu z rajčín z misky vylejeme.

  2. 2

    Podľa vlastného uváženia osolíme ,okoreníme a dobre premiešame.Potom pridáme 3 čl kyslej smotany a znova dobre premiešame.

  3. 3

    Nakoniec pridáme sušený cesnak,majoránku,mletú rascu a opäť dobre premiešame.

Diskusia k receptu

mariamka
ja som si isty cas v praci robila rajciny len osolene s kyslou smotanou a vedela som na tom prezit leto,, dokonca kolega mi to chodil vyjedat, je to vyborne, aj takto ochutene mozu byt fajn, cesnak suseny mne osobne smrdi ten by som tam nedavala, a tu stavu nevylievat, to je "ceresnicka na torte" :) @marienka44 pre koho ako :))
marianne
zaujmavy nazov odkialze pochadza......ale budem mat dnes velmi dobry obed,dakujem:-) taketo zboznujem
zdenka1009
Aj mne sa šalátik páči...idem vyskúšať...rýchly obed alebo večera :-)
klaudia180
marienka44 ja si ho väčšinou pripravujem ako lahku večeru ale je to uplne jedno .....padne ako hoci čo
klaudia180
a neco o jeho vzniku .......tento recept vznikol spontanne a nazov vymislala moja mala sestra zevraj sa pozrela na obal od tortili a volako ho premiešala a toto jej vzniklo ^_^ ja neviem jako ju to napadlo





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia