Cuketové muffiny s kukuričnou múkou
Cuketu nastrúhame najemno, osolíme a necháme odstáť 10 minút, aby pustila vodu.
Veľké „ravioly“ s ostriežom a so špenátom
Z múky, vajec, žĺtka a vody vypracujeme cesto, ktoré necháme odležať asi hodinu v chladničke....
Syrovo-paradajkové Amorove šípy
Pripravte mini prekvapenie pre vaše lásky ako malé romantické pohostenie. Postačia vám k tomu drobné paradajky...
Žĺtkové rezy
Cesto: Maslo vyšľaháme s cukrom do hladka. Pridáme múku a mleté orechy. Zmiešame dokopy...
Naša silvestrovská kapustnica
Túto kapustnicu robíme každý rok na Silvestra, vyskúšajte, je výborná.
Pošírovaný amur s pečeným pórom na víne a tymiane
V tomto recepte je použitý filet z amura, rovnako sa však dá pripraviť akákoľvek ryba...
Dusený šťaveľ s cesnakovým jogurtom (Efelik)
Zdravé a rýchle jedlo, ktoré zvládne pripraviť naozaj každý! Toto jedlo sa hodí ako príloha, ale kľudne aj samotné, ako letné osviežujúce jedlo s kúskom chleba....
Zeleninový šalát s chrenom
Zeleninových šalátov nie je nikdy dosť. A ak k šalátu pridáme chren, dostaneme sa do...
Rýdziky pečené na masle
Hubárska sezóna je v plnom prúde. Nazbierajte si rýdziky a upečte z nich fantastickú pochúťku na...
Bezlepkové cestoviny s tekvicovou omáčkou
Ešte stále je sezóna tekvice, tak sme si povedali, že to využijeme. Pripravili sme si úžasnú a výživnú omáčku z pečenej tekvice hokkaido, jemne pikantnú a voňavú....
Krémová polievka z pečených kápií
Vďaka ozaj šikovným Mexičanom je tunajší trh nasýtený dostatkom veľkých hrubostenných paprík v rôznych farbách....
Jelenčeky s arašidovým maslom
Cookies sú najlepšie čerstvé, nie je to typ vianočného pečiva, ktoré vydrží niekoľko týždňov.
Dezert z fľaštičky
Dezert vo fľaštičke? Prečo nie?!? Môžeme ho brať na výlety a nič sa mu nestane, nebude...
Kofty z teľacieho mäsa
K mletému mäsu pridáme soľ, čierne korenie, sladkú mletú papriku, kremžskú horčicu a nasekanú...
Toskánsky cuketový koláč
Netradičný chutný koláč, recept som našla v starom časopise. Pečie sa z čerstvej cukety.
Guľky zo sladkých zemiakov
Datle namočíme do horúcej vody na 15 minút a keď vychladnú, vykôsktkujeme ich.
Makovo-slivkové misky s domácim lístkovým cestom bez lepku
Sezóna maku je v plnom prúde a my sa ho nevieme nabažiť. A tak vypekáme o stošesť....
Krúpová polievka so žihľavou
Krúpová polievka je v slovenských domácnostiach známa hlavne v spojení s údeným mäsom. Ale vylepšiť ju...
Goody Foody Vegan burger s mangovo-avokádovým šalátom
GOODY FOODY VEGAN BURGER s mangovo-avokádovým šalátom
Vegánska opekaná ryža s ananásom
Tento recept pre vás pripravila MaruškaVeg. Zostala vám ryža od včera alebo máte radi sladko-slané kombinácie?...
Piškótová tortička s marinovanými čerešňami
V mixéri vymiešame z vajec a kryštálového cukru penu. Potom pridávame olej s kváskom pripraveným z...
Hrnčekový jablkový koláč
Rýchly koláč do okrúhlej formy, ktorý vznikol omylom mojou sklerózou a roztržitosťou. Omyl si získal...