Cestoviny s bazalkovým tofu fotorecept
Foto: tejaja
Tofu je surovinou na prípravu mnohých jedál. Jeho príchuť volíme podľa toho, čo z neho chceme pripraviť. Paradajky a bazalka sú veľmi dobre Zobraziť celý popisTofu je surovinou na prípravu mnohých jedál. Jeho príchuť volíme podľa toho, čo z neho chceme pripraviť. Paradajky a bazalka sú veľmi dobre ladiacimi surovinami, takže čo tak tento recept?
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme.
- 2
Medzitým nakrájame do misy paradajky na polovice alebo štvrtiny (podľa veľkosti) a pridáme prelisovaný cesnak. Premiešame.
- 3
Na paradajky nadrobíme bazalkové tofu.
- 4
Osolíme a okoreníme, pridáme olej a premiešame.
- 5
Scedené cestoviny pridáme k paradajkám s tofu spolu s nasekanou čerstvou bazalkou a dobre premiešame.
- 6
Ihneď podávame. Na tanieri ozdobíme lístkom bazalky.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu