Denné chody (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Krokety z kuracej pečene s hubami

Kuracie mäso

Pečeň domäkka udusíme na opraženej cibuli a zelenine. Po vychladnutí ju pokrájame na kocky , šťavu posolíme...

prazdny

Sladkokyslá zelenina s kokosovou ryžou

Bezmäsité jedlá

Kúsok zázvoru veľkosti vlašského orechu ošúpeme a najemno nakrájame. Zeleninu omyjeme a očistíme. Huby pokrájame...

prazdny

Višňové oblátky

Dezerty

Pochádza z mojej zbierky receptov...

prazdny

Jednoduchá sekaná

Bravčové mäso

Jednoduchá a rýchla príprava mäsovej pochúťky.

prazdny

Kakaové košíčky s vaječným krémom

Dezerty

Maslo, ktoré má izbovú teplotu, vyšľaháme s cukrom. Postupne doň všľahávame vajíčka, musí vzniknúť...

prazdny

Cannelloni s mletým hovädzím mäsom

Hovädzie mäso

Originálny taliansky recept v ľahšej verzii.

prazdny

Toum - cesnaková omáčka

Bezmäsité jedlá

Obľúbený dip, ktorý sa v Libanone podáva ku grilovanému kurčaťu alebo k shawarme.

prazdny

Maki sushi s rybou

Hlavné jedlá

Tento recept pre vás pripravila Fitrecepty! Skúšali ste si už doma pripraviť sushi? Základ každého sushi je dobre uvarený, správny typ ryže....

prazdny

Fazuľová polievka s rozmarínom a parmezánom

Bezmäsité jedlá

Fazuľu opláchneme a namočíme ju na 3 hodiny do studenej vody. Potom ju scedíme. V...

prazdny

Oreo milionárske rezy (Oreo millionaires)

Dezerty

Jednoduchý nepečený koláč plný kakaovej a karamelovej chuti poliaty čokoládou.

prazdny

Crinkles s horkou čokoládou

Dezerty

Pripravíme si vodný kúpeľ a rozpustíme nad ním maslo s horkou čokoládou. Vyšľaháme vajcia s cukrom...

prazdny

Smotanový krém s kivi

Dezerty

Ovocie z Ázie, Afriky, Južnej Ameriky, Austrálie... prináša kuchárovi radosť i výzvu. Veď mnohé...

prazdny

Bezlepkové perníčky v cukrovej poleve

Dezerty

Čo je lepší nápad v tomto adventnom období ako si vďaka vôni perníkového korenia privolať Vianoce?...

prazdny

Orechovo-jablkové misky

Dezerty

Tento dezert sa podáva teplý, poliaty teplým riedkym vanilkovým pudingom. Vlašské orechy sa môžu vymeniť za...

prazdny

Medové pšeno s flambovanými marhuľami

Dezerty

Na repkovom oleji spolu s maslom urestujeme pšeno a zalejeme vodou. Pridáme štipku soli a varíme...

prazdny

Námornícke fondue

Večera

V mojich zážitkoch pribudlo niekoľko zaujímavostí z histórie lodných kuchýň. Tam som sľúbil, že poskytnem...

prazdny

Listový šalát s jahodami, kozím syrom a so šunkovým chipsom

Bravčové mäso

Na prvé slovenské jarné ovocie sa všetci tešia. My kuchári o to viac, že nádherná farba,...

prazdny

Krehký koláč s lesným ovocím a tvarohom

Koláče

Bobuľové ovocie z lesa či zo záhradky vynikajúco chutí naukladané na krehkom ceste.

prazdny

Zelenina s kukuričnými plátkami a hummus

Bezmäsité jedlá

Milujem tento recept. Ak sa spoja chute, máte doslova nebíčko v papuľke:-)))

prazdny

Brutálne špagáty mafiózo

Cestoviny

Miláčkovia moji... o5 prichádza Váš obľúbený kuchár bez zástery. brutalnyNikolaj s receptom na super špagáty......

prazdny

Bolonské cestoviny so šampiňónmi

Hovädzie mäso

Na oleji orestujem narezanú cibuľu, bobkový list, čierne a nové korenie celé. Pridám mleté...

prazdny

Jablkový chlebík

Koláče

Očistené a postrúhané jablká premiešame s umytými hrozienkami, nasekanými orechmi a so škoricou. Žĺtky, ...

prazdny

Perníková buchta s čokoládovou šľahačkou

Koláče

Za sychravého počasia, a hoci v horúcom letnom období, poteší zimná vôňa perníkového korenia tak...

prazdny

Zaprávané žalúdky so slaninovou knedľou

Hlavné jedlá

Morčacie žalúdky umyjeme a varíme asi 2 hodiny vo vriacej vode. Žalúdky vyberieme, scedíme a nakrájame na menšie...

prazdny

Domáca pizza bez lepku s pohánkou

Hlavné jedlá

Máme radi pizzu. Prečo? Lebo sa nám nikdy nezunuje, vždy si ju inak ozdobíme, niekedy ju preložíme a spravíme si calzone....

prazdny

Muffiny

Koláče

Sypké suroviny- múka, ovsené vločky, PDP, cukor, vanilkový a kakao, všetky...

prazdny

Palacinky z vločiek so špenátom a bravčovinou

Bravčové mäso

Z času na čas, „semo_tamo“ sa moje najmilovanejšie Slniečko priženie z váhy v kúpeľni s rozhodným:...

prazdny

Tortička s čokoládovým krémom a hroznom

Torty

Stačí sa pozrieť do prírody, slovenská jeseň je najpestrejším obdobím roka a v gastronómii to platí dvojnásobne...

prazdny

Paradajkové linguine s bazalkovou omáčkou

Cestoviny

Paradajky necháme vysušiť a rozmixujeme na prach. Z preosiatej múky, zo žĺtkov, z olivového...

prazdny

Segedinsky, ktorý nám chutí

Bravčové mäso

Na masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso, č. papriku, paradajky, gril. korenie, vegetu, rascu zamiešame, podlejeme...