Čokoládová tortička s malinovou omáčkou
Patrik Lednár
šéfkuchár hotela Albrecht v Bratislave, 16. augusta 2011
šéfkuchár hotela Albrecht v Bratislave, 16. augusta 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Čokoládu spolu so šľahačkou dáme na oheň a rozpustíme. Necháme trochu vychladnúť a nalejeme na korpus, ktorý sme predtým potreli džemom.
- 2
Dáme do chladničky vychladnúť. Cukor necháme prevrieť spolu s vodou, zalejeme ním zmrazené maliny a rozmixujeme.
- 3
Čokoládový koláč nakrájame na porcie a položíme na malinovú omáčku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu