Čokoládová tortička s malinovou omáčkou

Patrik Lednár
šéfkuchár hotela Albrecht v Bratislave, 16. augusta 2011
Čokoládová tortička s malinovou omáčkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

300 g
300 g
1 ks, hotový
100 g
100 g, mrazené
50 g
50 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Čokoládu spolu so šľahačkou dáme na oheň a rozpustíme. Necháme trochu vychladnúť a nalejeme na korpus, ktorý sme predtým potreli džemom.

  2. 2

    Dáme do chladničky vychladnúť. Cukor necháme prevrieť spolu s vodou, zalejeme ním zmrazené maliny a rozmixujeme.

  3. 3

    Čokoládový koláč nakrájame na porcie a položíme na malinovú omáčku.

Diskusia k receptu

vcelka
Bože môôôôj... ako by som si to dala...
vcelka
Bože môôôj, ako by som si to len dala...
vcelka
Žeby do tretice... :-)) Čo dnes robí ten internet...
domci4
mňamky, krásne naservírované :) dala by som si