Zeleninový špíz so smotanovým dresingom
Foto: palma
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
4 ks stredne veľká (žltá a zelená) |
|
4 ks (farebná) |
|
4 ks stredne veľká |
|
4 ks |
|
5 PL |
|
|
|
|
|
200 g |
|
100 g |
|
2 PL |
|
čerstvé (napr. petržlenová vňať) |
|
1 ks |
|
Postup
-
1
Zeleninu umyjeme a nakrájame na približne rovnako veľké kúsky. Striedavo ich napicháme na špajľu, potrieme olejom, ochutíme soľou a korením a grilujeme z každej strany na chrumkavo.
- 2
V miske zmiešame smotanu, majonézu, ochutený olej a nasekané bylinky spolu s jarnou cibuľkou. Smotanový dresing podávame ku grilovaným špízom.
Tiež grilovaná zelenina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu