![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnené palacinky
Tento receptík som videla niekedy dávno v telke a odvtedy ho robím pravidelne.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vínové pralinky
Potrebujeme: <br /> Na škrupinky a uzatváranie : 24 ks – 250g kvalitnej čokolády. <br /><br /> Na plnku:...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zelené slávky so šafranovým krémom
Kvalita, zdravie a zážitok – to je filozofia, podľa ktorej varíme. Z jednoduchých čerstvých surovín sa snažíme šetrným spôsobom pripraviť chuťovo vyvážené,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bavorské špenátové knedle
K týmto knedličkám mäso potrebovať nebudete. Najlepšie chutia s čerstvým šalátom.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kečup od Lydky
Recept mám od dobrej kamarátky, u nás je veľmi obľúbený, varím ho už asi desať rokov....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fazuľovo-škoricový dezert
Korpus: Bielky vyšľaháme so štipkou soli na tuhý sneh. Scedenú fazuľu rozmixujeme ponorným mixérom, žĺtky...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Slivkové knedle s makom a medom
Slivkové gule pripravené zo zemiakového cesta, ochutené makom a medom pre všetkých, ktorí ľúbia sladký...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kurča s bylinkami
Očistené kurča nakrájame na časti, vložíme do misy a marinujeme asi hodinu v citrónovej šťave spolu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ravioly s kačacinou
Kačacie stehná deň vopred nasolíme, okoreníme tymianom a pomarančovou kôrou. Pred pečením ich opláchneme a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zalejvanda
Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme variť do 250 ml osolenej vody. Po 5...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekané všeličo
povodny recept bol cisto vegetariansky z cukiny, baklazanu alebo fazulovych strukov... ale co zena nespravi pre...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Knedličky z kyslého mlieka
Recept od starej mamy, pripravujem ked dostaneme neodolatelnu chut na nieco sladke, napriklad v nedelu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jablkový závin
Spracujeme cesto, ktoré necháme chvíľu odpočinúť. Medzitým rozohrejeme rúru na 180 stupňov Celzia...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Palacinky s lososom
vajcia zmiešame s mukou štipkou soli a s mliekom, vypracujeme hladke cestonechame 30 min. odpočinuť. špenat umyjeme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Halloweenska kaša à la Muki
Halloween za dverami a tekvicová sezóna v plnom prúde. Vyskúšaj tento nutričný vynikajúci recept. Ver...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Syr s provensálskym korením
Ak organizujete párty, alebo neviete čo s obschnutým syrom, naložte ho do oleja, prichuťte bylinkami a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Baklažán s cesnakom
Pripravíme si 4 malé baklažány. Dôkladne ich umyjeme. Cesnak ošúpeme.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Orechové medové sušienky bez lepku
Novalim chladené cestá sú skvelou pomôckou v kuchyni. Okrem toho, že nám šetria čas a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiakový šalát s koriandrovou a petržlenovou vňaťou
Myslel som si, že čo sa variantov so zemiakovými šalátmi týka, nič nového pod slnkom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mramorová bublanina bez lepku s malinami a čerešňami
Bublaninu milujeme. Klasickú vanilkovú, s jahodami, marhuľami alebo iným ovocím - každá chutí vynikajúco....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Makové tartaletky bez lepku s parížskou šľahačkou a malinami
Chystáte rodinnú oslavu alebo párty s priateľmi a chceli by ste byť za hviezdu? My vám v tom vieme pomôcť....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Veľkonočný puding
Podľa návodu uvaríme puding, do maslom vymastených misiek rozdelíme piškóty.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Polievka z artičok a baklžanov
Tuto polievku pochadzajucu z francuzskej Polynezie som objavila v knizke od Juju Juhartiniho a je velmo dobra...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Batôžteky s hovädzinou
Z múky, vajca a vody pripravíme cesto, ktoré rozvaľkáme a narežeme na štvorčeky.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Prírodný rybací rezeň
Rybie filé zomelieme na mlynčeku, pridáme ingrediencie a formujeme hustejšiu zmes, ktorú rozdelíme na porcie....