Kokosová mliečna ryža s tofu
Foto: lunter
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
50 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Tofu nakrájame na malé kocky, zmiešame s medom, hrozienkami, datľami a škoricou. Dáme zapiecť do rozohriatej rúry pri teplote 175 stupňov približne na 20 minút.
- 2
Kokosové a mandľové mlieko dáme do hrnca, pridáme cukor a privedieme do varu. Potom pridáme ryžu, varíme na veľmi miernej teplote za občasného miešania približne pol hodinu. V prípade potreby dolejeme trošku mlieka.
- 3
Hotovú mliečnu ryžu podávame s pečeným medovým tofu, hrozienkami a datľami.
Tiež mliečna ryža:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu