Mliečna ryža
Mliečna ryža

Kokosová mliečna ryža s tofu

lunter - fotkalunter, 14. mája 2019. Komerčný recept.
Kokosová mliečna ryža s tofu
Foto: lunter
4
porcie
30 minút
príprava
50 minút
na 175 °C

Suroviny

150 g (prípadne guľatozrnná)
400 ml
300 ml
70 g
1 PL
1 PL nasekané
1 PL
1 ČL
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Tofu nakrájame na malé kocky, zmiešame s medom, hrozienkami, datľami a škoricou. Dáme zapiecť do rozohriatej rúry pri teplote 175 stupňov približne na 20 minút.

  2. 2

    Kokosové a mandľové mlieko dáme do hrnca, pridáme cukor a privedieme do varu. Potom pridáme ryžu, varíme na veľmi miernej teplote za občasného miešania približne pol hodinu. V prípade potreby dolejeme trošku mlieka.

  3. 3

    Hotovú mliečnu ryžu podávame s pečeným medovým tofu, hrozienkami a datľami.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: