Foto: dada777
Pri bezmliečnej diéte je stravovanie zložitejšie a tieto sladké kysnuté rohlíky nám môžu poslúžiť na raňajky, desiatu, olovrant či večeru. Samozrejme aj ostatní si Zobraziť celý popisPri bezmliečnej diéte je stravovanie zložitejšie a tieto sladké kysnuté rohlíky nám môžu poslúžiť na raňajky, desiatu, olovrant či večeru. Samozrejme aj ostatní si ich môžu pripraviť v mliečnej verzii s kravským mliekom. Ako komu vyhovuje...
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Z čerstvého droždia si pripravíme kvások, necháme ho vykysnúť a spracujeme si kysnuté cesto.
- 2
Rozdelíme si ho na rovnaké kúsky, ktoré si rozvaľkáme na ovál, do stredu dáme džem, opatrne stočíme do rožteka a okraje uzavrieme a rožteky necháme podkysnúť.
- 3
Potrieme žĺtkom a pečieme pri 180°C. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu