Špagety celozrnné so špenátovým pestom

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 18. mája 2013

Milujeme špenát, čerstvé špenátové listy, ktoré používame - konzumujeme pomerne často. Najviac ho pridávam do smoothies alebo len tak na chlieb ako Zobraziť celý popisMilujeme špenát, čerstvé špenátové listy, ktoré používame - konzumujeme pomerne často. Najviac ho pridávam do smoothies alebo len tak na chlieb ako zeleninové obloženie či na cestoviny...

Suroviny





Postup

  1. 1

    Ani pri tomto peste neuvádzam množstvo jednotlivých surovín - ingrediencií. Nikdy ho nerobím presne, po mixovaní vždy ochutnám... Na uvarené špagety som okrem pesta dala aj nakrájaný čerstvý špenát a veruže sme si pochutili :-)

    Špagety celozrnné so špenátovým pestom - obrázok 1
  2. 2

    Keď sú deti malé, zvykneme im vravieť (aspoň u nás to bolo a je zvykom), keď jedia napr. polievku, že ak všetko zjedia, nájdu na dne taniera "prekvapenie" ;-) Rodičia majú stále odložený polievkový tanierik na dne s mackom, z ktorého jedla moja sestra (dnes 22 ročná), moja dcéra (skoro 17 ročná) a teraz čaká na neterku Natáliu, ktorá má 2 mesiace. No a moja dcéra, keďže všetko zjedla, našla cestovinového žraloka :-D

    Špagety celozrnné so špenátovým pestom - obrázok 2

Diskusia k receptu

katkat
ty nam davas dobre zabrat takto zrana :D vsetko co si dnes pridala by som okamzite brala vsetkymi desiatimi... super, ze si sa zaregistrovala na varechu :)
zuzananoskova
Katkat si ma rozosmiala :-D a ďakujem. Na Varechu som sa chcela zaregistrovať už dlhšie, ale môj mail bol príliš dlhý, tak som si k môjmu blogu založila ďaľší a teraz sem postupne pridávam fotorecepty. Som rada, že sa páčia a poteším sa, ak budú aj chutiť :-)
malinka711
milujem kešu, špenát aj špagety ....... to je geniálne .... určite vyskúšam ďakujem :)
zuzananoskova
Mariamka, ďakujem pekne za kompliment. Nie som šéfkuchár, dokonca ani kuchárka ;-) Varím doma, je to môj koníček, potešenie, relax, oddych :-)
mariamka
tak prideme k vam domov :)) neplaste sa, samozrejme nie,,, :)) len krasne varte a pridavajte :))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia