Foto: martinis
Opäť raz niečo zeleninové a rybacie :)
1
porcia
porcia
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tresku nakoreníme a na polievkovej lyžici olivového oleja udusíme domäkka.
- 2
Zemiačiky umyjeme, dáme variť do vriacej osolenej vody v šupke.
- 3
Kým sa nám zemiaky varia, rukolu si zmiešame s plechovkou zmesi hrášku a baby karotky a dáme do misy.
- 4
Uvarené zemiaky scedíme, rozkrojíme na polovice a poukladáme po obvode misy, podľa chuti osolíme a ozdobíme horčicou (mne najviac chutí kremžská alebo dijonská). Doprostred uložíme hotovú rybu.
- 5
S chuťou a hladom sa pustíme do jedenia, je toho naozaj dosť :))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu