Snickers rezy fotorecept
Rezy som robila do práce pre väčšie množstvo kolegov. Ak ich chcete spraviť do menšej formy pre menší počet ľudí, odporúčam formu o Zobraziť celý popisRezy som robila do práce pre väčšie množstvo kolegov. Ak ich chcete spraviť do menšej formy pre menší počet ľudí, odporúčam formu o rozmeroch 18x28 cm, prípadne štvorcovú formu 24x24 cm a polovičné množstvo surovín.
porcií
príprava
na 175 °C
Suroviny
| Korpus: | |
| 440 g |
|
| 80 g |
|
| 16 g |
|
| 8 ks |
|
| štipka |
|
| 32 g |
|
| 360 g |
|
| 320 ml |
|
| 80 g |
|
| Krém: | |
| 800 ml |
|
| 1000 g |
|
| 600 g (Philadelphia) |
|
| 32 g |
|
| 100 g |
|
| Do náplní: | |
| 8 ks (po 50 g) |
|
| 200 g (mliečna/horká) |
|
Postup
-
1
Korpus: V miske zmiešajte múku, kakao a prášok do pečiva. V druhej miske vyšľahajte vajcia s vanilkovým cukrom a štipkou soli. Postupne pridajte cukor a miešajte dopenista. Pridajte olej. Potom mlieko a suchú zmes na striedačku. Začnite a skončite suchou zmesou. Vymiešajte hladké cesto.
- 2
Cesto nalejte do formy (28 × 38 cm) vystlanej papierom na pečenie. Pečte približne 35 minút na 175 °C. Po upečení nechajte korpus vychladnúť a rozdeľte ho pozdĺžne na dva pláty. (Jeden môže byť hrubší a druhý tenší. Ja som v podstate iba zrezala vrch, čo sa vydul.) Jednu polovicu (tenšiu) rozdrvte rukami do misky.
- 3
Krém: Vyšľahajte chladenú smotanu, mascarpone, smotanový syr, vanilkový cukor a práškový cukor do hladkého krému. Krém rozdeľte na tri rovnaké časti.
- 4
Nakrájajte tyčinky Snickers na malé kúsky a primiešajte ich do jednej časti krému. Krém natrite na spodnú časť korpusu a uhlaďte. Môžete dať na cca 30 minút do mrazničky, aby krém trochu stuhol a druhá vrstva sa ľahšie natierala a nemiešala sa s tou pod ňou.
- 5
Druhú časť krému zmiešajte s polovicou rozdrveného korpusu a rozpustenou čokoládou. Túto zmes navrstvite na prvú vrstvu a uhlaďte.
- 6
Navrch navrstvite zostávajúci krém a uhlaďte.
- 7
Vrch torty posypte zostávajúcim rozdrveným korpusom. Tortu vložte do chladničky a nechajte ju odpočívať cez noc.
Tiež krémový zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu