Bravčové v paradajkovej kapuste

redakcia - fotkaredakcia, 25. januára 2010
4-6
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
2 ks
1,5 kg
200-300 ml




Postup

  1. 1

    Na masti alebo oleji dlho smažíme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme mäso, poobraciame ho, zalejeme šťavou, osolíme, okoreníme, priebežne pridávame vodu a varíme.

  2. 2

    V polovici varenia pridáme kapustu. Pokrm môžeme zahustiť zápražkou.

  3. 3

    Podávame s čerstvým chlebom.

Diskusia k receptu

Vymazať
58vlasta
Dnes som na to myslela, že som dávno nejedla takúto kapustu, ale ja robím mäsové guľky s ryžou . Kapustu mám aj mäso, tak asi bude...
Vymazať
garanco
Paradajkovú kapustu som prvýkrát v živote varila iba minulý týždeň (malo to svoje dôvody), chutila, a podľa rady svatky som tam dala mäsové guľky - bez ryže. Toto sa mi páči, urobím!
Vymazať
tothka
Aj mne si pripomenula, ako dávno som paradajkovú kapustu nerobila. Robím ju len s malou obmenou - teda mäso pokrájam na menšie kocky a tak ho najprv dusím . Dík za pripomenutie, dobrý recept.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia