Foto: sweetdiana
Chutný cheesecake vhodný aj ako narodeninová torta.
30 minút
na 200/110 °C
na 200/110 °C
Postup
-
1
Sušienky rozdrvíme a zmiešame s mäkkým maslom. Sušienkové cesto dáme na dno vymastenej tortovej formy a dáme do chladničky.
- 2
Mascarpone, tvaroh a cukor vymiešame na hladký krém. Na záver pridáme citrónovú šťavu a postupne pridáme vajíčka a žĺtok. Krém vylejeme na sušienkový podklad a dáme piecť na 200 °C . Po 10 minútach znížime teplotu na 110 stupňov a pečieme ešte 20 minút. Keď cheesecake vyberáme je ešte trochu riedky ale postupným ochladzovaním stuhne. Nakoniec naň poukladáme rozmrazené jahody.
Tiež cheesecake:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu