Cheesecake
Cheesecake

Cheesecake s jahodami

sweetdiana - fotkasweetdiana, 17. júla 2017

Chutný cheesecake vhodný aj ako narodeninová torta.

30 minút
na 200/110 °C

Suroviny

2 bal
125 g
500 g
100 g
250 g
3 ks
1 ks
1 PL
 mrazené
2 bal




Postup

  1. 1

    Sušienky rozdrvíme a zmiešame s mäkkým maslom. Sušienkové cesto dáme na dno vymastenej tortovej formy a dáme do chladničky.

  2. 2

    Mascarpone, tvaroh a cukor vymiešame na hladký krém. Na záver pridáme citrónovú šťavu a postupne pridáme vajíčka a žĺtok. Krém vylejeme na sušienkový podklad a dáme piecť na 200 °C . Po 10 minútach znížime teplotu na 110 stupňov a pečieme ešte 20 minút. Keď cheesecake vyberáme je ešte trochu riedky ale postupným ochladzovaním stuhne. Nakoniec naň poukladáme rozmrazené jahody.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia