Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 631 najnovší komentár včera 21:16
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 631 najnovší komentár včera 21:16
- Ancicka: Zelená káva. 26 najnovší komentár včera 15:06
- Ivanluky: Zrazená kyslá polievka 22 najnovší komentár 27. mája 2025
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 349 najnovší komentár včera 21:16
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení! VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Avokádové krekry VIDEO
-
Nepečená jahodová stracciatella torta VIDEO
-
Orechovo-lekvárový veniec z cesta na pizzu VIDEO
-
Gnocchi z cottage syra VIDEO
-
Dobre vedieť: Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
-
Dobré rady: Plné šťavy a takmer bez tuku. Ako pripraviť bravčové karé, aby nebolo tuhé ako podošva
-
Na večeru aj k telke: 12 tipov, čo si urobiť, keď máte chuť na niečo malé, ale výdatné
-
Tajný trik cukrárov: Pridajte túto nečakanú prísadu do čokoládového koláča. Spraví s ním naozajstné divy!
-
Overené recepty: Chutné obedy, jednoduché večere aj niečo sladké. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Nebude to nuda: 12 receptov na mäsové závitky. A nechýbajú ani obľúbené španielske vtáčiky
-
Koláč, torta aj ovocné knedličky: Má vaše pečivo to najlepšie za sebou? 12 receptov na sladké dobroty, v ktorých ho môžete zužitkovať
... áno...aj mixujem, aj pasirujem
...ale pamätám aj časy, keď ešte tyčový mixér nebol vynajdeny!...tak som len pasiroval...a veru bola hrachová pochúťka skoro rovnaká, lebo veľa záleží ako odhadneš množstvo tekutiny v ktorej hrach varíš...to sa dá, ako sa píše v "knihe kníh" v Kamasutre, naučiť len cvikom!🙂
Experientia est optima magistra
Zkušenost je nejlepší učitel
... lenže veľa ľudí má radšej keď sú v kaši aj uvarené mäkké kúsky hrachu... každy ako chce!
Jejda, @stefanm tak dlouho jsem se snažila až jsem špatně napsala tvoji přezdívku, promiň!
Děkuji za komenty a fotečky, radu - brambory na pare v mikrovlnce. Grilovaný šašlik, fazolovo zeleninové ragú a brambor vypadá velmi dobře. Neotřelá kombinace chutí.
stefanm@ mám otázku: hrachovú kašu pasíruješ, tyčákuješ? Když se dívám na foto, máš ji nádherně jemnou!
Včera u nás bylo příjemněji, hlavně byla o fous chladnější noc. Došlo na "mokrý" br. salát. Maso ještě bylo z předešlých dnů. Hezky se mi ho podařilo opepřit, o důvod víc proč pít. Zeleninová polévka s krupicovým kapáním.
Dnes koprovka, vejce, knedlík.
Teď 30°C, slunečno a ještě bude Oskar přidávat. K vodě se chystám až zítra.
Krásný víkend přeji všem!
prepáčte, chcela som zareagovať na nie celkom najkrajší komentár a klikla som, že pekný komentár, ani neviem kde...už nechcem ani reagovať, prepáčte
Všetko podla receptu a musím povedať ,že toto je najlepšia Sacher torta🌼
...teraz pol hodiny oddych a odchod na bazén
... nezabúdajte piť vodu!!!
.... jedenásť z desať
Jednoduchý a veľmi chutný .... mňaaam 😊
... zemiaky robím v poslednej dobe rád "na pare"... mám také nádoby do mikrovlnky, tam ich to do mäkka urobí za 10-15 minút...potom len štipka soli, pár lyžíc popusteneho masla a popučať
... zemiakovú kašu často nerobím, pár krát sa mi nevydarila a u nás sú skôr v obľube opečené zemiaky
... pozdravujem!...a už pridaj nejakú prácu 🙂
Do hrnca sa dá veľa vody. Keď sa začne variť, osolíme a nasypeme ryžu, potom podľa času varenia pridáme do vriacej vody quinou. Uvarené precedíme cez sitko.
Akoby sme varili cestovinu.
Tak asi tak. Jednoducho. :-)
Pekný deň. 🌞
Ďakujem za super recept, určite nerobím poslednýkrát.