Kváskový pšenično-špaldový chlieb
Momentálne u nás najobľúbenejší chlebík. Čo sa týka pomeru ingrediencií, tak tá špalda ma trochu...
Slaná torta k 25 narodeninám pre vnuka
Vnúčik mal krásnych 25 rokov a keďže sme mali pred týždňom svadbu a zákuskov bolo až až...
Chlebová polévka s houbami
Mám k chlebu velkou úctu a nikdy by mě nenapadlo chleba vyhodit. Snažím se ho kupovat...
Írsky domáci chlieb - bez droždia, bez kvásku
Žiadne čakanie na kysnutie, len vymiešať a upiecť. Chlebík nám veľmi chutí.
Tousty plněné jablky
Velmi jednoduchý a rychlý recept, i pro začátečníky, z dostupných surovin
Kváskový chlebík mix
Tak som sa rozhodla, že aj ja sa podelím s vami o moje kváskovanie. Je...
Kváskový pivný chlieb
Nie je nad čerstvý domáci chlieb. A ak je kváskový, je oveľa zdravší ako z...
Moj prvý kváskový chlieb z môjho kvásku
Strašne som si chcela urobiť a vyskúšať si vlastný kvások, z ktorého by som piekla...
Fofr občerstvení pro návštěvu
Taky se vám stává, že přijde návštěva a nevíte, co byste nabídli?? Mi často, ...
Pita chlieb
Jednoduchý pita chlieb na döner kebab, ale môžte ho naplniť aj inými dobrotami podľa vlastnej chuti...
Kváskový chlieb, ktorý zvládne každý
Nakoľko sa venujem kváskovaniu už zopár rokov a vyskúšal som už veľa receptov, prinášam jeden osvedčený,...
Celozrnný (úplne) špaldový chlieb
Podnetom k upečeniu tohto chlebíka bola pre mňa kniha "Život bez pšenice". Vyzerá to, že...
Cesnaková polievka s opekaným chlebíkom
Táto polievočka je veľmi rýchla, nenáročná na prípravu a za to naozaj chutná :) Keď neviete...
Domáci - Peoria AZ - chlieb štvormúkový
Desaťročiami sa pre mňa príprava chleba stala posvätným rituálom. Už samotná myšlienka, že Božieho daru...
Celozrnný špaldovo-ražný chlieb s ražnými vločkami
Rada pečiem zdravšie verzie chlebíkov. Dnešný som pripravila z múky celozrnnej špaldovej a celozrnnej ražnej...
Chlebíček na rozlúčku s Des Moines
Určite budete súhlasiť, ak sa opätovne vyznám z lásky k vlastnoručne pripravenému a v domácej, ...
Talianske paradajky s mozzarellou, bazalkovým sorbetom a parmezánovým chlebom
Recept od Martina Záhumenského