
Krkovička pečená na kremžskej horčici a šampiňónoch
Bravčovú krkovičku si pokrájame na plátky hrubé asi 1 cm. Osolíme, okoreníme z oboch strán....

Slovenské vtáčiky
Tento recept robili v jednej relácii a keďže sa mi veľmi páčil, rozhodla som sa ho...

Segedínsky guláš s karlovarskými knedľami
Milujem segedínsky guláš a rozmýšľal som, s čím ho urobiť. Pretože kysnutá knedľa je taká...

Veľkonočná roláda
Zohnal som celé bravčové plece. Tak som si ho naporcioval. Okrem iného kožu aj s...

Bravčová panenka s tmavými ringlotami
Históra kucháskeho umenia nás už z dávej minulosti dostatočne informuje, že muži sa za šporákom nestratia....

Segedínsky guláš
Segedín má na našom stole vždy svoje miesto. Každý má svoje vychytávky na toto jedlo, ...