![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cuketové karbonátky s kuracím mäsom
Sezóna cukety v plnom prúde, tak tentokrát spojenie s kuracinkou
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cuketovo-kôprový prívarok
Sezóna cukety je v plnom prúde a tentokrát som ju využila na výborný prívarok.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morská šťuka s kokosovou omáčkou
Tento exotický recept mám od mojej brazílskej kamarátky. Tak ako to robia oni doma.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
V rúre pečené kuracie stehná
Jednoduchý a výborný obed alebo večera z jedného plechu pre celú rodinu ;-)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Čiernohorský rezeň s opekanými zemiakmi
Černohorský rezeň je jednoducho rezeň v zemiakovej placke. Raz som ho mala v reštaurácii, tak...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vyprážané bravčové karé v slnečnicovej kruste
Mám tu niekoľko receptov, v ktorých som použila orechy pri príprave mäsa. Dnes som vyskúšala...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bravčový kebab so šalviou
Do misy dáme všetky suroviny na kebab a dobre premiešame. Zo zmesi tvarujeme guľky s priemerom 4 –...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Karfiolová India
V poslednej dobe ma oslovila indická, thajská, ázijská kuchyňa... a tak skúšam. Vymýšľam...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zelený šalát s opečeným kozím syrom
Jednoduchý, rýchly a chutný. To pravé na tieto horúce dni.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hovädzie kocky na smotane s klobásou a fazuľkami
Dnešný nedeľný obed. Mala som v mrazáku posledný kúsok hovädziny a kombinovala som ho dnes s...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Perkelt z drobkov moriek
Variant s ryžou ako prílohou. Ale áno! Dobre viem, že s rcp na perkelt, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáčom plnené štrúdľové batôžky
Olivy nasekáme na drobné kúsky. Štrúdľové cesto odkrojíme do tvaru obdĺžnika a do stredu dáme baby špenát.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šťavnaté rýchle kuracie prsia
Nedávno som pridal podobný recept. Kurča sme robili znova, aj keď s inou marinádou. Rýchlovka...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morčacia pečeň na bielej cibuli a paprike
Kupujúci má vždy a všade chodiť s otvorenými očami. Tentoraz sa to oplatilo aj mne...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Králik s horčicovo-kôprovou omáčkou
Sezóna čerstvého kôpru, to treba využiť nie? Variť, variť nech si ho človek užije česrtvý...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kôprovka s hovädzími plátkami pre švagra Luxiho
Klasika aj slovenskej kuchyne. Tento variant som pripravil na objednávku mojeho švagra, ktorý za „morom“,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečená tekvica so zemiakmi, dip z avokáda a vôňa verbeny
Ľahké letné jedlo plné chuti a vône.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené kurča s ryžou za 18 minút
Vy spokojne spíte, dokonca ste sa ešte ani nestihli otočiť na druhý bok. Medzi Slovenskom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Slávna antirakovinová polievka
Sľúbil som Vám niečo nové, pre zdravie, nerušený chod zažívacieho traktu a naviac aj pre...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Gnocchi s pestom z pečených paprík
Mala som chuť na niečo trošku nové, a hupsli na mňa v obchode gnocchi a kapie,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Flank steak s krémovým hubovým rizotom a hľuzovkovou penou
Recept od Martina Korbeliča
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Skoro čína s panenkou
Jeden z rozdielov medzi pravou cinou a slovenskou kuchynou je, ze cina sa robi individualne na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Koleno na čiernom pive z pomalého hrnca
Doporučujem každému, určite sa dá robiť aj v pekáči, no mne tento spôsob prípravy ušetril...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bravčové pliecko na cibuli v pomalom hrnci
Recept som našiel na bonviváni. sk, pôvodne sa pliecko pečie na plechu, ja som to...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fašírky so smotanovo-kôprovým dipom
Fašírky sú úžasné, dajú sa pripraviť na rôzne spôsoby. Jeden z mojich:
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rib-eye steak s koňakovou omáčkou
Vysokú roštenku narežeme na štyri kusy po 250 g, ktoré okoreníme a po povrchu jemne narežeme nožom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špaldové placky plnené kuracím mäsom a šampiňónmi
Recept som si vymyslela a nevieme sa ich dojesť. Uspokoja tak mäsožravcov ako aj bruško a...