Recepty, kde je kola
Cestoviny s rukolou a cherry paradajkami
Cibuľku, cesnak nakrájame nadrobno, pridáme feferónky a opražíme. Pridáme na polovičky nakrájané paradajky a...
Hubové placky
Príprava cesta: Droždie vymiešame v teplej vode, pridáme cukor, múku, soľ a vypracujeme cesto....
Placky so zemiakmi a mrkvou
Zemiaky a mrkvu očistíme a nastrúhame na hrubom strúhadle. V mise zmiešame nastrúhanú zeleninu s múkou...
Pečené kuracie prsia plnené bryndzou s rukolou
Bryndza je dnes čoraz vzácnejšia. Obsahuje sto- až tisíckrát viac užitočných organizmov ako živé jogurty...
Rukolová polievka
Zemiaky dáme variť do zeleninového vývaru, uvarené ich scedíme, ale vývar si ešte odložíme...
Rukolový šalát s grilovanou broskyňou, ricottou a zálievkou
Broskyne prepolíme, pokvapkáme ich olivovým olejom a grilujeme ich na rozpálenom grile. Rukolu premyjeme a...
Rukolový šalát
Rukolu umyjeme a rozložíme
na väčší tanier. Obložíme
ju nakrájanými rajčinami
a mozzarellou.
Filé z tresky s pomarančmi
Do kastróla vložíme fi lé,
pokvapkáme ho šťavou z citróna,
pridáme celú olúpanú
cibuľu, nové korenie, ...
Rukolový šalát s jahodami, sójovými klíčkami v parmezánovom košíku
Strúhaný parmezán
nanesieme na celú tefl ónovú
panvicu a necháme
ho pomaly rozpustiť.
Šalát s červenou repou a kozím syrom
Či už sa rozhodnete pre kučeravý šalát frisée, čoraz obľúbenejší polníček alebo ostrejšiu rukolu, neoľutujete....
Lasagnové závitky
V osolenej vode s PL oleja uvaríme lasagne. Uvarené lasagne vložíme do misy so studenou vodou....
Tuniak s rukolou a parmezánom
Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave
Jarný cestovinový šalát
Cestoviny uvaríme vo
vriacej osolenej vode.
Scedíme a necháme
odkvapkať.
Krevety s cestovinami
Cestoviny uvaríme podľa
návodu, precedíme ich, osolíme
a uschováme v teple.
Šalát rukola s parmskou tyčinkou
Rukolu umyjeme a zľahka
osušíme, aby sme nezničili
lístky. Ak sú dlhšie stonky
viac ako 2 cm, ...

Cestoviny s rukolou a cherry paradajkami
Cibuľku, cesnak nakrájame nadrobno, pridáme feferónky a opražíme. Pridáme na polovičky nakrájané paradajky a...

Hubové placky
Príprava cesta: Droždie vymiešame v teplej vode, pridáme cukor, múku, soľ a vypracujeme cesto....

Placky so zemiakmi a mrkvou
Zemiaky a mrkvu očistíme a nastrúhame na hrubom strúhadle. V mise zmiešame nastrúhanú zeleninu s múkou...

Pečené kuracie prsia plnené bryndzou s rukolou
Bryndza je dnes čoraz vzácnejšia. Obsahuje sto- až tisíckrát viac užitočných organizmov ako živé jogurty...

Rukolová polievka
Zemiaky dáme variť do zeleninového vývaru, uvarené ich scedíme, ale vývar si ešte odložíme...

Rukolový šalát s grilovanou broskyňou, ricottou a zálievkou
Broskyne prepolíme, pokvapkáme ich olivovým olejom a grilujeme ich na rozpálenom grile. Rukolu premyjeme a...

Rukolový šalát
Rukolu umyjeme a rozložíme na väčší tanier. Obložíme ju nakrájanými rajčinami a mozzarellou.

Filé z tresky s pomarančmi
Do kastróla vložíme fi lé, pokvapkáme ho šťavou z citróna, pridáme celú olúpanú cibuľu, nové korenie, ...

Rukolový šalát s jahodami, sójovými klíčkami v parmezánovom košíku
Strúhaný parmezán nanesieme na celú tefl ónovú panvicu a necháme ho pomaly rozpustiť.

Šalát s červenou repou a kozím syrom
Či už sa rozhodnete pre kučeravý šalát frisée, čoraz obľúbenejší polníček alebo ostrejšiu rukolu, neoľutujete....

Lasagnové závitky
V osolenej vode s PL oleja uvaríme lasagne. Uvarené lasagne vložíme do misy so studenou vodou....

Tuniak s rukolou a parmezánom
Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

Jarný cestovinový šalát
Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode. Scedíme a necháme odkvapkať.

Krevety s cestovinami
Cestoviny uvaríme podľa návodu, precedíme ich, osolíme a uschováme v teple.

Šalát rukola s parmskou tyčinkou
Rukolu umyjeme a zľahka osušíme, aby sme nezničili lístky. Ak sú dlhšie stonky viac ako 2 cm, ...