Zemiakový šalát s červenou repou a ovocím

Hellmann´s
, 2. decembra 2009
Zemiakový šalát s červenou repou a ovocím
Foto: Hellmann´s
4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 KL
20 ml
60 g
60 g
60 g
50 g
10 g
1 PL
10 ml
2 g
1 g




Postup

  1. 1

    Červenú repu nakrájame na tenké plátky a 4 hodiny ju necháme marinovať v mede zvarenom s balzamikovým octom. Zemiaky uvaríme a nakrájame na tenké rezančeky. Pomaranč a grep nakrájame na plátky, gorgonzolu na kocky.

  2. 2

    Orechy opražíme nasucho na panvici. Majolenku Hellmann´s zmiešame s mliekom. Repu, zemiaky, ovocie, gorgonzolu a orechy zľahka premiešame, pridáme rukolu a žeruchu a zalejeme majonézovým dressingom.

  3. 3

    Dochutíme soľou a ozdobíme mätou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia