Foto: Hellmann´s
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Červenú repu nakrájame na tenké plátky a 4 hodiny ju necháme marinovať v mede zvarenom s balzamikovým octom. Zemiaky uvaríme a nakrájame na tenké rezančeky. Pomaranč a grep nakrájame na plátky, gorgonzolu na kocky.
- 2
Orechy opražíme nasucho na panvici. Majolenku Hellmann´s zmiešame s mliekom. Repu, zemiaky, ovocie, gorgonzolu a orechy zľahka premiešame, pridáme rukolu a žeruchu a zalejeme majonézovým dressingom.
- 3
Dochutíme soľou a ozdobíme mätou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu