Foto: dora
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibuľku, cesnak nakrájame nadrobno, pridáme feferónky a opražíme. Pridáme na polovičky nakrájané paradajky a rucolu.
- 2
Rucolu a paradajky je možné trošku opražiť na panvici, ale vtedy rucola stráca svoju výnimočnú a charakteristickú chuť. Taktiež sú cestoviny chutné ak ich tieto dve suroviny pridáme nakoniec nasurovo. Ja osobne uprednostňujem kombináciu opražené paradajky / surová rucola.
- 3
Cestoviny uvaríme al dente a pridáme na panvicu k ostatným surovinám, chvíľku necháme na plameni, aby sa odparila zvyšná voda. Posypeme parmezánom a podávame.
- 4
Tip: Cestoviny by sa nemali na konci zohrievať dlho, ak to preženieme a príliš nám zoschnú a stratia šťavu, polejeme ich trochou olivového oleja.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Mariamka, krasne sa ti podarili. Ked pises, ze milujes cestovinky, tak skus pokukat na mojom blogu: www.dorasart.sk. Najdes tam vela inspiracii nielen na pastu. Vela kulinarskych inspiracii prajem!
Hihi, to by som ani necakala, ze si na mna bude niekto pamatat na vareche. Jojo, zijem, ale na vareche skoro vobec. Skor na mojom blogu www.dorasart.sk. Ale zvazujem, ze by som sa opat vratila aj sem, co ja viem...uvidime :-)
SI velmi mila, dakujem velmi pekne a tesim sa, ze mam novu fanynku :-) Dakujem aj za prianie, taktiez prajem vsetko dobre a nech sa dari!