Rukolový šalát s jahodami, sójovými klíčkami v parmezánovom košíku
Postup
-
1
Strúhaný parmezán nanesieme na celú tefl ónovú panvicu a necháme ho pomaly rozpustiť.
- 2
Keď sa rozpustí a sfarbí do zlatohneda, prevrátime ho a opečieme z druhej strany. Po opečení druhej strany placku vyklopíme na preklopený tanier a vytvarujeme z nej podľa taniera košík a necháme vychladnúť.
- 3
Rukolu umyjeme, potrháme na drobnejšie kúsky. Čerstvé jahody umyjeme a nakrájame na kocky, pridáme k rukole a premiešame so sójovými klíčkami, olivovým olejom, balsamicom a vysypeme do vychladnutého parmezánového košíka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu