Rukolový šalát s jahodami, sójovými klíčkami v parmezánovom košíku

redakcia - fotkaredakcia, 24. augusta 2009
Rukolový šalát s jahodami, sójovými klíčkami v parmezánovom košíku

Suroviny

350 g
250 g
200 g
300 g
50 g




Postup

  1. 1

    Strúhaný parmezán nanesieme na celú tefl ónovú panvicu a necháme ho pomaly rozpustiť.

  2. 2

    Keď sa rozpustí a sfarbí do zlatohneda, prevrátime ho a opečieme z druhej strany. Po opečení druhej strany placku vyklopíme na preklopený tanier a vytvarujeme z nej podľa taniera košík a necháme vychladnúť.

  3. 3

    Rukolu umyjeme, potrháme na drobnejšie kúsky. Čerstvé jahody umyjeme a nakrájame na kocky, pridáme k rukole a premiešame so sójovými klíčkami, olivovým olejom, balsamicom a vysypeme do vychladnutého parmezánového košíka.

Diskusia k receptu