Šalát rukola s parmskou tyčinkou

redakcia - fotkaredakcia, 10. júla 2009
Šalát rukola s parmskou tyčinkou

Suroviny

200 g
40 g
180 g
50 ml
10 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rukolu umyjeme a zľahka osušíme, aby sme nezničili lístky. Ak sú dlhšie stonky viac ako 2 cm, tak ich zrežeme.

  2. 2

    Na grissino tyčinky namotáme zľahka parmskú šunku. Olivový olej premiešame s balsamicom.

  3. 3

    Osušenú rukolu uložíme na tanier tak, aby bola nadýchaná. Následne preložíme grissini a prelievame redukciou olivového oleja.

  4. 4

    Nakoniec posypeme hoblinami parmezánu. Dochutíme a posolíme morskou soľou

Diskusia k receptu

Vymazať
sjuz
na grissini namotané prosciuto sme si minule dávali ako chuťovku k vínku....:)
Vymazať
sjuz
na grissini namotané prosciuto sme si minule dávali ako chuťovku k vínku....:)