Panini Agnello
Marcel Ihnačák
šéfkuchár reštaurácie Au cafe v Bratislave, 24. júna 2010
šéfkuchár reštaurácie Au cafe v Bratislave, 24. júna 2010

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Chlieb panini rozkrojíme, vnútornú stranu opečieme do chrumkava a pokvapkáme olivovým olejom. Potom naplníme opečeným mäsom, nakrájanou chrumkavou zeleninou. Pred podávaním polejeme jogurtovým dresingom a posypeme sušeným čili.
- 2
Jogurtový dresing: V mise zmiešame jogurt, šťavu z citróna a nasekanú mätu. Ochutíme soľou, čiernym korením a dobre premiešame. Pred podávaním dobre vychladíme.
- 3
Náš tip: Panini sú sendviče talianskeho pôvodu. V Taliansku sa panini robia väčšinou z ciabatty, ktorá sa rozreže a naplní salámou, šunkou, syrom, mortadellou alebo niečím iným. Servírujú sa studené alebo horúce z grilu.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu